Monday 30 March 2009

Αναβάθμιση Ποιότητας

Αγαπητοί ακροατές του Paranoise Radio,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε, για όσους δεν το γνωρίζουν, ότι εδώ και δύο εβδομάδες περίπου η ποιότητα του ήχου μας έχει βελτιωθεί αισθητά. Συγκεκριμένα, μπορείτε να μας ακούτε πλέον στα 40kbps (αντί 32), διαφορά που είναι πραγματικά σημαντική! Επίσης αυξήθηκε ο αριθμός των ακροατών που μπορούν να μας ακούνε ταυτόχρονα ώστε να διασφαλιστεί ότι δε θα μείνει κανείς παραπονεμένος ;-).

Στόχος μας είναι να φτάσουμε σε ένα σημείο όπου θα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλους τους φίλους-ακροατές μας και με την καλύτερη δυνατή ποιότητα στο stream μας. Όπως βλέπετε/ακούτε, ο σταθμός μας δε λαμβάνει χορηγίες και διαφημίσεις προς το παρόν, πράγμα που κάνει ακόμα δυσκολότερο το έργο μας μιας και η τεχνολογία ποιότητας κοστίζει ακριβά. Γνωρίζουμε ότι έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης, αλλά με τη δική σας υποστήριξη και την αγάπη μας για τη μουσική, μπορούμε με εκπομπές, dj sets, live αναμετάδωσεις μουσικών γεγονότων, συναυλίες, πολιτιστικά events κ.α., να κάνουμε θαύματα και να ανατρέψουμε την σαβουροκατάσταση των συμβατικών mainstream ραδιοφώνων.

Ακόμη πολύ σύντομα αναμένατε το νέο μας εμπλουτισμένο πρόγραμμα με ακόμη περισσότερες και καλύτερες ώρες μουσικής! Βroadcasters από Θεσσαλονίκη αλλά και άλλες πόλεις, dj's με διαδρομή στον χώρο και νέοι παραγωγοί με πολύ όρεξη θα συμπληρώσουν το πρόγραμμα του Paranoise με 12 ώρες live εκπομπών σε καθημερινή βάση και 24ωρο streaming φυσικά!

ΥΓ: Προτάσεις βελτίωσης καθώς και παρατηρήσεις με το τι δε σας αρέσει, είναι εξαιρετικά ευπρόσδεκτες.

CYa on air!!!

No comments: