Sunday 31 May 2009

Party 29.5 review

Ευχαριστούμε όλους εσάς που την Παρασκευή τιμήσατε με την παρουσία σας το πάρτυ μας και ήρθατε να γιορτάσουμε μαζί τον 1o χρόνο λειτουργίας του Paranoise!!! Ήταν για όλους εμάς, ελπίζουμε και για εσάς, μία αναμφισβήτητα τέλεια βραδιά με πολύ και ξέφρενο χορό, τρελή διάθεση, γαμάτες μουσικές, όμορφα χαρούμενα πρόσωπα παντού, πολύ αλκοοοοόλ και όλα αυτά σε έναν χώρο που εξέπληξε αρκετούς! Από τις 7 το απόγευμα μέχρι το ξημέρωμα ζήσαμε σαν Paranoise μαζί με όλους τους φίλους μας, γνωστούς και μή, απροσδόκητα γαμιστερές στιγμές και υποσχόμαστε στο εξής ανάλογα party και στο μέλλον, αν και αυτό εξαρτάται φυσικά κι από την δική σας στήριξη.

Δύο λόγια για το τρελό party της Παρασκευής λοιπόν, αν και για όποιον δεν το έζησε έστω και λίγο είναι δύσκολο να περιγραφεί ο χαμός που έγινε. Ο πολυχώρος Πείραμα που φιλοξένησε το event μας είχε από νωρίς διαμορφωθεί έτσι ώστε να διεξαχθεί ένα άνετο και ωραίο σκηνικό, με την έκθεση φωτογραφίας από ομάδα νέων φωτογράφων της Stereosis και την προβολή video art να ομορφαίνουν τον 7ο όροφο στην Βαλαωρίτου 18. Από το απόγευμα άρχισε ο κόσμος να επισκέπτεται το Πείραμα, ενώ μουσική επιλέγανε από εκείνες τις ώρες μέχρι τις 12.30 παραγωγοί του Paranoise. Κατά σειρά έπαιξαν οι Μαρία, Χρήστος, Χάρης, Παύλος-Λάμπρος. Μέσα σε έναν πανικό με πάνω από 200 άτομα να παρτάρουν ανέβηκαν στα decks οι αγαπημένοι μας Shooz και για σχεδόν 2 ώρες έκαναν όλους εμάς να τα σπάσουμε. Τα τζάμια τρίζανε, το μέρος έτρεμε ολόκληρο, πραγματικά ένιωθες τα μπάσα μέσα σου να βαράνε και να σε κάνουν να χορεύεις ασταμάτητα!

Κάπου εκεί κι ενώ ο κόσμος δυσκολευόταν να χωρέσει όλος στο Πείραμα με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην Βαλαωρίτου φίλοι μας που δεν μπορούσαν να μπουνε στο party -ζητούμε την κατανόησή σας για αυτό, αλλά έπρεπε να κοιτάμε την ασφάλεια όλων όσων βρίσκονται στον χώρο-, πήρε σειρά στα decks ο δικός μας DJ Booker! Εκείνες τις ώρες το πάρτυ έφτασε στο αποκορύφωμα του με σύσσωμο τον κόσμο να παρασύρεται στα vibes που δονούσαν και πάλι το Πείραμα! Έτσι, η κάβα άρχισε δυστυχώς να τελειώνει λίγο μετά τις 3, αλλά δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε αυτήν την δίψα σας πια! χεχεχε... Και κάπου κοντά στις 5 οι παρεβρισκόμενοι Paranoizers σβήσαμε το κεράκι στην τούρτα μας που έγραφε πάνω Happy Birthday Dear Paranoise, με το πάρτυ λίγα λεπτά αργότερα να κλείνει με την πιο γλυκιά του γεύση και τον Booker να κάνει ανελέητο scratching!!

Οι φωτογραφίες που θα αναρτηθούν αύριο στο myspace μας αποτελούν μόνο ένα μικρό δείγμα όσων διαδραματίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής, μιας και τα υπόλοιπα έχουν ήδη μείνει στην μνήμη όλων που είχαν την χαρά να επισκεφθούν το γεννέθλιο πάρτυ του Paranoise! Oι φωτογραφίες πάντως αυτές θα είναι περιορισμένες για ευνόητους λόγους, ενώ μπορείτε να κατεβάσετε και το happy birthday cdάκι που μοιράστηκε και εξαντλήθηκε στο πάρτυ -250 αντίτυπα- πατώντας εδώ. Το cd λοιπόν που έγινε ανάρπαστο και πιθανόν να μην προλάβατε να προμηθευτείτε, περιλαμβάνει τραγούδια που έχουν παιχτεί πολύ στο 2009 εδώ στον σταθμό μας ενώ το εξώφυλλο είναι σχεδιασμένο κι αυτό από τον paranoizer Zad Iloe και το K357studio!

2 comments:

eirini said...

teleio arthraki!!!etsi opos ta perigrafeis ta thimithika siga siga ola mia xara ,kathara kai sti seira!!!euxaristoume gia to teleio partaki paranoisers!!

Anonymous said...

partara!ante ki alla