Monday 15 June 2009

2 Many Djs Live In Thessaloniki!

Σάββατο 20 Μαίου ένα ακόμα μεγάλο event θα λάβει χώρα στην πόλη μας, η Self Preservation Society διοργανώνει στην Βαβυλωνία του Μύλου ένα από τα μεγαλύτερα καλοκαιρίνα parties.

2 Many Dj'S, το άλλο πρότζεκτ των δύο Βέλγων αδερφών που έχει ταρακουνήσει όλη την Ευρώπη θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, μία μέρα μετά την παρουσία τους στο Ejekt Festival στις 19 του μηνός.

Με πολύ πλούσια δισκογραφία στο ιστορίκο τους σαν Soulwax (compilations,eps,albums κι αμέτρητα remixes σε καλλιτέχνες όπως Gorillaz, Robbie Williams, Klaxons, Hot Chip, Muse, Rolling Stones και άλλα πολλά) έχουν εγκαθιδρύσει το όνομα τους ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην παγκόσμια dance σκηνή και κομμάτια και remixes τους έχουν παιχτεί σε όλα τα μεγάλα clubs του κόσμου.

Τους έχουν αποκαλέσει BASTARD POP ένας όρος που αντικατοπτρίζει απόλυτα την μουσική τους, στα dj sets τους μιξάρουν σχεδόν τα πάντα από reggae, dance, rock και house ενώ τα videoclips τους έχουν θεωρηθεί ακατάλληλα για την τηλεόραση από τα μεγάλα μουσικά κανάλια.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από όλα τα μεγάλα δισκοπωλεία της πόλης Metropolis(Τσιμισκή33), Musicland (Μητροπόλεως102), Joint(Αγ. Σοφίας 1) με 25 ευρώ, ενώ επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε tickets και μέσω του διαδικτύου εδώ. Yπάρχουν και μερικά με 20 ευρώ στο νετ, ενώ στην είσοδο οι τιμές θα είναι στα 30 ευρώ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 2030 και το πάρτυ θα αρχίσει υπό την μουσική επιμέλεια των Jason Project(live)/Elias + Sugar 44 (dj set)

Ελάτε όλοι να παρτάρουμε και να γιορτάσουμε την αρχή του καλοκαιριού λίγο πριν τα πρώτα μπάνια!!!
cheers!!

1 comment:

Anonymous said...

ta spasane!!!!!!!!!!!!