Monday 15 June 2009

Νέα μεγάλη Αναβάθμιση στον Paranoise!!

Αγαπητοί ακροατές του Paranoise Radio,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε, ότι αποφασίσαμε να εξελίξουμε τον ήχο μας, άλλη μια φορά. Ως σταθμός που λειτουργεί μόλις ένα χρόνο, με ερασιτέχνες (στον χρόνο που διαθέτουμε και στα λεφτά, γιατί στην ποιότητα έχουμε επαγγελματικά standards), έχουμε κάνει ήδη μία σημαντική αλλαγή εταιρείας, ενώ τώρα πιο ώριμοι επιλέγουμε την Pasradio για streaming, την οποία και συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε κάθε ενδιαφερόμενο. Από τώρα και στο εξής αλλάζουμε:
  • ποιότητα. Aυξάνεται η υπάρχουσα (40k-->48k) και
  • προστίθεται και δεύτερη ιδιαίτερα μεγάλη (128k μεγαλύτερη από πολλούς επαγγελματικούς σταθμούς, για να μας ακούτε καθαρά στην παραλία με το WiFi :P).
  • επιπλέον κάνουμε και σημαντική αύξηση στους ταυτόχρονους ακροατές(στους 500), μετά την βελτίωση των στατιστικών τον τελευταίο καιρό.
  • Με τα νέα δεδομένα, μπορείτε να βλέπετε τον τίτλο και καλλιτέχνη για τα τραγούδια που παίζουν (θα ισχύει σίγουρα στις ώρες που παίζει ο "αυτόματος", γιατί γενικότερα δεν είναι εφικτό όταν ο καθένας παίζει με mp3 & cd & βιννύλια κτλ)
Για να μας ακούσετε λοιπόν στην χαμηλή ποιότητα (48kbps) πατάτε εδώ. Για την υψηλή στα 128kbps πατάτε εδώ. Ανοίγετε το αρχείο με οποιοδήποτε player και μας ακούτε σε όλα τα κοινά λειτουργικά συστήματα (windows xp, vista, mac os, ubuntu κλπ)Φυσικά, το ότι ανεβάσαμε την ποιότητα του ήχου δε σημαίνει αυτόματα ότι βελτιώθηκε η πραγματική ποιότητα του σταθμού. Αυτή δε μετριέται με κιλομπάιτς το δευτερόλεπτο αλλά πηγάζει απ' την αγάπη μας γι' αυτό που κάνουμε και μετριέται με επιτυχίες κάθε είδους (αναγνώριση, ακροατές, επισκεψιμότητα στις σελίδες μας, προσέλευση στα event που υποστηρίζουμε κλπ). Σας ευχαριστούμε όλους για την αληθινή υποστήριξη!!

ΥΓ: Προτάσεις βελτίωσης καθώς και παρατηρήσεις με το τι δε σας αρέσει, είναι εξαιρετικά ευπρόσδεκτες.

Καλό καλοκαίρι & καλή ακρόαση!

No comments: