Saturday 20 June 2009

PJ Harvey & John Parish and Pale Young Gentlemen, new albums!!

''A Woman A Man Walked By" είναι o τίτλος του νέου album της PJ Harvey..Μια καταπληκτική δουλεια της Polly Jean Harvey οπου μέτα απο 13 χρονια συνεργαστηκε ξανα με τον John Parish και οπως μπορει να θυμαστε οι περισσοτεροι η πρωτη συνεργασια ηρ8ε το 1996 με το album Dance Hall At Louse Point οπου ηταν ενας γαματος δισκος οπως και αυτος. Ο δίσκος κυκλοφόρισε στις 30 Μαρτίου! Αυτη τη φορα την μουσικη υπογραφει ο Parish και τους στιχους η ιδια.. O δισκος περιεχει 10 κομματια τα οποια ειναι ενα και ενα!

-----
01. Black Hearted Love
02. Sixteen, Fifteen, Fourteen
03. Leaving California
04. The Chair
05. April
06.A Woman A Man Walks By/The Crow Knows Where All The Little Children Go
07. The Soldier
08. Pig Will Not
09. Passionless, Pointless
10. Cracks In The Canvas
Kαι βεβαια, ενα καινουργιο ονομα στον χωρο οι οποιοι εχουν στο ενεργητικο τους 2 μονο albums οι Pale Young Gentlemen. Το 1ο album με τιτλο Pale Young Gentlemen δινει εντονες αναφορες στους γνωστους Tiger Lillies με την ποικιλια μουσικων οργανων και τον ρυ8μο πυ βγαζουν στα περισσοτερα κομματια τους.

Τωρα με το 2ο album με τιτλο Black forest δν μπορεις ευκολα να τους προσδιορισεις..εχουν κανει μια μιξη μελωδιων οπου σε κανει να σκεφτεσαι οτι σου 8υμιζει μια μπαντα και στην επομενη νοτα να σου 8υμισει καποια αλλη,ετσι δημιουργει ενα ευχαριστο μουσικο μπερδεμα στα αυτια σου που δεν μπορει να μη σε ταξιδεψει..

-----
01. Coal/Ivory
02. I Wasn't Worried
03. Marvelous Design
04. Goldenface, Morninglight
05. The Crook of my good Arm 1
06. Kenntle Drum (i left a Note) 1
07. Shadows/Doorways
08. Our History
09. Wedding Guest
10. We Will Meet
11. There is a Place
12. She's All Mine, I Think

No comments: