Saturday 29 August 2009

Huntemann promo set for Reworks

Με μία επιτυχημένη πορεία 17 χρόνων στην παγκόσμια ηλεκτρονική μουσική σκηνή ο Oliver Huntemann έρχεται και πάλι φέτος στο Reworks μετά την περσινή του εμφανισή με ανανεωμένο καινούργιο ήχο και καινούργιο album ο τίτλος αυτού H-3 με ήχο περισσότερο σκοτεινό και δυνατές techno μπασογραμμές.

Λίγα λόγια για τον Huntemann... είναι manager σε 2 γερμανικά label την Confused και την Ideal, μετρά συνεργασίες με πολλούς καλλιτέχνες και κυρίώς με τον Stephan Bodzin με τον οποίο έχουν συνεργαστεί σε διάφορα projects, με πιο σημαντικά τους Recorder και τους Hector, πάντα εθισμένοι στην techno και την electronica. Επηρεασμένος πάρα πολύ από την acid house των 80'S άρχισε να μαζέυει δίσκους από την εφηβεία ακόμα. H πρώτη του δουλειά κυκλοφόρησε μόλις το 1992 με το project Humate μαζί με τον Gerret Frerichs, ενώ η πιο massive επιτυχία του ήταν το remix που έκαναν με τον Stephan Bodzin στο κομμάτι Everything Counts των Depeche Mode ένα ρεμίξ που πραγματικά ''έπαιζε'' παντού.

O mr.Huntemann έρχεται στο φετινό Reworks στα πλαίσια της περιοδείας του, θα εμφανιστεί το Σάββατο 19/9 και θα μας απογειώνει απο τις 4'30" εώς τις 6'30" το πρωί λίγο πριν το κλείσιμο του Reworks σε μία άγρια ατμόσφαιρα όπως λένε οι διοργανωτές. Σήμερα στις 21'00" μπορείτε να πάρετε μία γεύση από Huntemann, φυσικά στον Paranoise radio, στα πλαίσια του guest dj section του φετινού Reworks, so tune in! cheers!

1 comment:

Anonymous said...

Yes exactly, in some moments I can reveal that I agree with you, but you may be inasmuch as other options.
to the article there is still a question as you did in the go over like a lead balloon a fall in love with delivery of this request www.google.com/ie?as_q=vista peerguardian 2 ?
I noticed the catch-phrase you have in the offing not used. Or you profit by the black methods of development of the resource. I suffer with a week and do necheg