Friday 28 August 2009

Reworks dj Section starts today @Paranoise! today @21.00 Ison's promo set!

Όπως είχαμε προαναγγείλει ο Paranoise στα πλαίσια της πολλαπλής συμμετοχής του στο Reworks παρουσιάζει αρκετούς καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στο φετινό festival. Η παρουσίαση αυτή θα γίνει είτε με τα promo set των καλλιτεχνών, είτε με την αρθρογραφία για συγκεκριμένα ονόματα, κάτι το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει. Το καθιερωμένο από πέρσι guest dj section εδώ στον Paranoise μετατρέπεται για τα 3 εναπομείναντα Σ/Κ πριν το Reworks σε reworks dj section και κάθε Παρασκευή και Σάββατο περίπου στις 9 το βράδυ θα εκπέμπεται set ενός artist.

Σήμερα γίνεται η αρχή και ξεκινάμε με το promo set του Ison, εγκέφαλου και διοργανωτή του πετυχημένου όλα αυτά τα χρόνια Reworks Festival! To set του Ison κινείται φυσικά σε techno και house ρυθμούς και έχει διάρκεια 82 λεπτών. Who is who τώρα...

Ο Ιson είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς dj στην ελληνική ηλεκτρονική σκηνή, μουσικός παραγωγός, παλαιότερα και ραδιοφωνικός παραγωγός σε πειρατικό σταθμό! Επίσης είναι εις εκ των 2 ιδρυτών της NON Collective από το 2000, ενώ όπως χαρακτηριστικά λέει στο space του, είναι επηρεασμένος από τον ήχο του Detroit και συνδιάζει acid house στοιχεία με electro/techno μπασογραμμές. Επίσης το 2008 σχημάτισε με τον Johnny Mass τους Actor One, με τo πρώτo EP Golden Girl να κυκλοφορεί από την Bloop Records. To 2009 συνεργάζονται και με την πασίγνωστη International Deejay Gigolos Recs από την Γερμανία και μιξάρουν Fischerspooner. Όλα αυτά τα χρόνια έχει παίξει πολλές φορές σε κάποια από τα μεγαλύτερα fest ηλεκτρονικής μουσικής στην Ευρώπη δίπλα σε ονόματα όπως Miss Kittin, DJ Hell, Tiga, Agoria, Steve Bug κλπ. Βέβαια η καταξίωση και η προσωπική επιβεβαίωση έρχεται μάλλον με ένα festival που έστησε στην χώρα του και δεν είναι άλλο από το Reworks, που φέτος διεξάγεται για 5η χρονιά, ενώ εδώ και 2 χρόνια συγκαταλέγεται στο top ten των καλύτερων fest στον κόσμο για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Συντονιστείτε, today 21.00 @paranoiseradio.com!
Enjoy the Radio ;-)

No comments: