Thursday 10 September 2009

Αύριο στις 21.00 το promo set του Ντέιβιντ ενόψει του Reworks2009!

O Nτέιβιντ είναι ένας από τους ανερχόμενους καλλιτέχνες της ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής και θα βρίσκεται στα decks του φετινού Reworks Festival, μετά και την πρόσφατη επιτυχημένη συμμετοχή του στο Synch. Ο ίδιος ζει στην Αθήνα, κάνει remix σε αρκετά ηλεκτρονικά κομμάτια, ταυτόχρονα έχει και δικές του πολύ καλές παραγωγές και κινείται σε electro/rock ρυθμούς, χρησιμοποιεί πολύ τις κιθάρες και τα synth, ενώ τα set του πάντα έχουν μια pop φρεσκάδα κάνοντας τον κόσμο να χορεύει! Σημαντικότερή του επιτυχία, ήταν αναμφισβήτητα η περσινή κυκλοφορία του remix του στο Little bit of feel good του Jamie Lidell μέσω του πασίγνωστου αγγλικού label Warp Records. Επίσης έκανε remix στους Mission Control της αυστραλέζικης Modular Recs στο Innerspace.

Στο Reworks2009 εμφανίζεται live το Σάββατο 19/9 01.00-02.00 στο Reworks Club, ακριβώς πριν τον DJ Mehdi. To live set του θα κινείται σε electro/rock/rave ρυθμούς και θα προσφέρεται σίγουρα για πολύ ξέσπασμα και χορό!

Μπορείτε να ακούσετε αύριο Παρασκευή το promo set του Ντέιβιντ για το επερχόμενο festival λίγο μετά τις 21.00 και να πάρετε μία γεύση της δουλειάς του! Τune in, Feel the Radio ;-)

No comments: