Sunday 20 September 2009

The Veils first time in Greece!

Το Anorak team παρουσίαζει τους Veils για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα πλαίσια της Kavalaexpo 2009 στο Εκθεσιακό Κέντρο ''Απόστολος Μαρδύρης'' και μάλιστα free entrance!

Το συγκρότημα από την Νεα Ζηλάνδια το οποίο βρίσκεται στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά και για δύο εμφανίσεις στο Gagarin στις 25/9 στην Καβάλα στις 26/9.

H τετραμελής μπάντα με frontman τον Finn Adrews, ο οποίος γράφει μουσική από τα παιδικά του χρόνια, κυκλοφόρησε το πρώτο της album The Runway Found το 2004, ενώ στην συνέχεια το 2006 κυκλοφόρησε το δεύτερο studio album Nux Vomica. Για τους επόμενους 16 μήνες με την κυκλοφορία του Nux Vomica οι Veils στα 165 shows επισκευθήκαν 15 χώρες σε όλον τον κόσμο. Toν περασμένο Απρίλιο κυκλοφόρησαν το τρίτο album τους με τίτλο Sun Gangs αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές σχεδόν από το σύνολο του μουσικού τύπου. Mε επιρροές από Joy Division, Νick Cave μέχρι τους Smiths οι VEils με τον ιδιαίτερο ήχο τους έχουν καταφέρει να κερδίσουν την συμπάθεια του κοινού κάνοντας εκρηκτικά live που δύσκολο να σε αφήσουν αδιάφορο.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι B-sides απο την Πατρα οι οποίοι βρίσκονται αυτήν την στιγμή στο studio ηχοφραφώντας το πρώτο τους album. Γνωστοί από τις επιτυχίες τους Kill και Queen, οι Β-Sides θα είναι παρέα με τους Veils στις 26/9 στην Καβάλα.

Δέυτερο supporting act o Τziko από ΑΘήνα με dark folk ήχους έρχεται να συμπληρώσει την υπέροχη αυτήν βραδιά. Προσωπικά δεν τον γνώριζα πριν από την συμμετοχή του στο εν λόγω event. Αλλά η επισκεψή μου στο space του Tziko μου έδωσε να καταλάβω ότι πρόκειται για έναν μουσικό που σύντομα θα μας απασχολήσει!

Ο Paranoise Radio για μια ακόμα φορά ως χορηγός επικοινωνίας καλεί ολους τους φίλους ακροατές στις 26/9 στην Καβάλα σε μια εκρηκτικα συναισθηματική βραδιά παρέα με τους Veils, B-Sides και Tziko.

Info: THE VEILS
+ B-Sides-Tziko
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009
Doors Open: 20.30 / Entrance : FREE
Δωρεάν μεταφορά από και προς τον χώρο από το κέντρο της Καβάλας

No comments: