Tuesday 8 December 2009

Paranoise brings freshstyle Βass Grooves in Xanthi city!

Το ερχόμενο ΠΣΚ η πόλη της Ξάνθης θα κινείται στους ρυθμούς του Paranoise! Την Παρασκευή παραγωγοί του Paranoise Radio παρουσιάζουν το δικό τους showcase στο καλύτερο bar της πόλης, ενώ την επόμενη μέρα ένα μεγάλο πάρτι που θα θυμόμαστε για καιρό θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2ήμερο απόδρασης στην Ξάνθη.

Freshstyle bass vibes θα κατακλύσουν το Προκάτ (πανεπιστήμιο εντός της πόλης) το Σάββατο 12/12 με ορατή την πιθανότητα συντονισμού και κατάρρευσης(υπερβολές)! DJ Booker, Quantum Load(aka loki&paul) και margasV θα εκπροσωπήσουν με τα sets τους τον Ρaranoise, ενώ τα dj sets θα ολοκληρωθούν από skv squad και non descript (azem & spoeh). Οι μουσικές, που θα ξεκινήσουν από τις 22.00, θα κυμαίνονται στον κλασσικό πλέον bass άξονα με έμφαση σε dubstep, d'n'b, glitch hop, jungle και θα συνοδεύονται από live βιντεοπροβολές επιμελούμενες από την κολεκτίβα των skv squad.

Warm up party για όσους δεν εγκλιματίζονται εύκολα και χρειάζονται ζεσταματάκι την προηγούμενη, Παρασκευή 11/12, στο ντισκοκαφενείο ντίλι-ντίλι με wonky, hiphop, funk και dubstep από Soulphoria, DJ Booker και λοιπούς Paranoise producers.

Όσοι θέλετε να έρθετε μαζί μας και δεν έχετε μέσο μετακίνησης προς Ξάνθη plz contact us ! θα εκδράμουμε μαζικά από Θεσσαλονίκη. Για αυτούς τέλος, που δεν μπορούν να έρθουν και δεν αρκούνται στο να φαντάζονται, τα δύο parties θα μεταδίδονται live από την ιντερνετική συχνότητα του Paranoise Radio.

No comments: