Sunday 24 January 2010

Boca 45 & djBooker την Πέμπτη στο Monroe

Την προσεχή Πέμπτη 28 Ιανουαρίου ο γνώριμος στο ελληνικό κοινό Boca 45, ή κατά κόσμον Scott Hendy, επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη για ένα dj set στο κλασσικό 3όροφο σπίτι της Βενιζέλου, πρώην bar It's Only και νυν Monroe! O dj και παραγωγός από το Bristol της Αγγλίας υπόσχεται σίγουρα μια ξεχωριστή χορευτική βραδιά, ιδίως τώρα που πριν από το δικό του set, η έναρξη της βραδιάς γίνεται με τον paranoizer Dj Booker στα decks! Στο πολύ ενδιαφέρον αυτό event, όπου ο Paranoise Radio έχει την χαρά να είναι χορηγός επικοινωνίας, οι πόρτες στο Monroe ανοίγουν στις 22.00 με την είσοδο να είναι ελεύθερη! Αναμφίβολα η καλύτερη πρόταση της εβδομάδας για διασκέδαση στην πόλη μας!

Λίγα λόγια για τον Boca 45 τώρα, ο οποίος πήρε το όνομά του από τους αργεντίνους της Boca Juniors.. Από το 2001 όταν και ξεκίνησε τις προσωπικές του κυκλοφορίες ως σήμερα, έχει βγάλει 7ιντσα και 12ιντσα σε αρκετά labels παίζοντας κυρίως funk, breaks και λιγότερο hip hop, με το πρώτο του album να έρχεται το 2004. Το Pitch Sounds κυκλοφόρησε μέσω της Grand Central Records από το Manchester, ενώ ακολούθησαν 2 πολύ καλά mix albums με 45 tracks έκαστο -όλα από προηγούμενα 7ιντσα- που κυκλοφόρησαν το 2005 από την γνωστή Νinja Tune. Παράλληλα ο Boca 45 συνεχίζει να γράφει και να βγάζει 7" και 12", να συμμετέχει σε διάφορες συλλογές, να remixάρει και να ταξιδεύει σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία παρουσιάζοντας τις μουσικές του. Άλλωστε, μαζί με τον Andy Smith των Portishead, δημιούργησε το project Dynamo Productions σε αυτά τα χρόνια κυκλοφορώντας ένα album, το Αnalogue. To 2006 βγάζει το Meanings of Live EP στην γιαπωνέζικη Jet Set records, αλλά και το 2ο προσωπικό του album, Vertigo Sounds μέσω της Unique records. Τελευταία κυκλοφορία του Scott Hendy, είναι ένα 7" βινύλιο στην Jalapeno Recs από το Λονδίνο, μέλος της οποίας είναι σήμερα.

Ραντεβού στο Monroe λοιπόν επί της Βενιζέλου την Πέμπτη το βράδυ, με Dj Booker και Boca 45 για μία ξεχωριστή βραδιά με πολύ funk, breaks, hip hop and more! See yaz!

No comments: