Tuesday 5 January 2010

Οι Dirty Bulldogs live στο Block 33!

Αυτό το Σάββατο στο Block 33 η Zoltan Tribe σε συνεργεία με την Pony Licks και την Post Modern Productions φέρνουν ήχο από Βερολίνο και φυσικά Dubstep!

Οι Dirty Bulldogs με κυκλοφορίες στην Z studio, ένα από τα σημαντικότερα dubstep label στην Αγγλία και με πολλές εμφανίσεις ανά τον κόσμο, έρχονται για ένα live Dubstep show στο Block33! Το δίδυμο DJ Wartech και The Folliot (drumms) υπόσχονται μια βραδια μοναδική στην πόλη μας. Ήχος βαρύς, dubstep θα μου πεις, αλλα live? Τα τύμπανα του Folliot εναντια στα samples του Wartech! Σκοτεινοί αλλα με ενέργεια πολλών κιλών οι Dirty Bulldogs θα βρίσκονται στην σκηνή του Block και το σίγουρο είναι οι φίλοι -και όχι μονο- του είδους θα περάσουν καλά!

Την βραδια θα πλαισιώσουν με sets οι:
Nuff [pony licks]
D-Jahsta [pony licks]
Harry aka Nalbeat [paranoise]
Crspace [pony licks]
+surprise guest [maybe..??]

Ο Paranoise Radio εξασφάλισε για τους ακροατές του 10 προσκλήσεις για το live του Σαββάτου. Συντονιστείτε αύριο Τετάρτη 6/1 στην εκπομπή του Νίκου στις 16-18:00 και των Paul/loki στις 22-00:00 και κερδίστε προσκλήσεις για τους Dirty Bulldogs. Επίσης προσκλήσεις θα μοιραστούν στην εκπομπή του Chris την Πέμπτη στις 16-18:00 και την Παρασκευή στη εκπομπή του margasv στις 16-18:00.


Είσοδος 5eu πριν τη μια και 10eu μετά.

No comments: