Sunday 7 February 2010

ΙΝΦΟ live at Block33 / we choose the moon!

Την ερχόμενη Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου ένα από τα καλύτερα σχήματα της ελληνικής electronica τα τελευταία χρόνια, οι ΙΝΦΟ, δίνουν ένα live στον πολυχώρο του Block33, το οποίο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς το τελευταίο live τους έχει παρέλθει μήνες πριν! Μάλιστα, έχοντας στα χέρια τους την πρόσφατη κυκλοφορία του 3ου studio album τους, η μπάντα των Echonomist (vocals, synth & loops), mr.Lookman (guitar), DJ Booker (turntables), Xάρη Καπετανάκη (sax), πλαισιωμένη από τα vocals της Δέσποινας Τερζίδου με την πολύ ωραία φωνή, υπόσχεται μία ξεχωριστή βραδιά και μας δηλώνουν ευθαρσώς να ετοιμαστούμε για ένα σύμπαν γεμάτο εκπλήξεις!

Η μουσική τους είναι ηλεκτρονική με αρκετά pop στοιχεία, κάποιες φορές με ύφος μελαγχολικό, άλλοτε πιο χορευτικό ή ερωτικό, πάντα όμως με συνθέσεις ξεχωριστές και όμορφες. Στο ίδιο μήκος κινείται και το νέο τους album We choose the Moon το οποίο κυκλοφόρησε πριν 2 περίπου μήνες από την Klik Records και την VIM records. To We choose the Moon περιλαμβάνει αρκετά ωραία tracks με το Beyond σίγουρα να ξεχωρίζει, ακούγεται εύκολα και δεν βαριέσαι να το ακούσεις ολόκληρο, πράγμα ίσως σπάνιο στις κυκλοφορίες των τελευταίων ετών. Έτσι, η συγκεκριμένη βραδιά στο Block33, όπου θα γίνει άλλωστε κι η επίσημη παρουσίαση του album στο κοινό της πόλης μας - πόλης που ανέδειξε την μπάντα, είναι πολλά υποσχόμενη! Βέβαια, δεν θα αρκεστεί η 5μελής μπάντα σε αυτό το album, αλλά θα παίξει και αρκετά από τα παλαιότερα τραγούδια της θυμίζοντάς μας τις περασμένες επιτυχίες.

Για αυτό φροντίστε όσοι ψήνεστε για electronica ρυθμούς και κάτι διαφορετικό από όσα έχετε δει τους τελευταίους μήνες στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 12/2 να μην λείπετε από το live των Ινφο στο Block! Tα εισητήρια σε προπώληση και ταμείο κοστίζουν 10eu, ενώ αν είστε γρήγοροι μπορεί και να προλάβετε κάποια discount e-tickets στην τιμή των 6eu! Οι πόρτες ανοίγουν από τις 21.00. See you there girlz and boyz!

No comments: