Thursday 25 February 2010

Project '2' & S.T.C.M. party

Άυριο Σάββατο 27.02 στον κινηματογράφο Ολύμπιον θα πραγματοποιηθεί η προβολή του project '2' του οποίου την παραγωγή επιμελήθηκε μία ομάδα νέων πολλά υποσχόμενων ηθοποιών και παραγωγών με την στήριξη καταξιωμένων ηθοποιών από τον χώρο. Το project '2' περιλαμβάνει μια ταινία μικρού μήκους ''Juego'' και την μεγάλου μήκους 'Τελος Χρονου' ενός διαδρστικού. To '2' ξεκίνησε ήδη το ταξίδι του για φεστιβάλ του εξωτερικού ενώ άυριο Θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου καθώς και συζήτηση με ανθρώπους του χώρου και το κοινό.

Οι πρeμίερες των ταινιών θα γίνουν στον κινηματογράφο Ολύμπιον το Σάββατο 27.02.10. Η πρώτη ταινία η οποία είναι μικρού μήκους και θα προβληθεί στην Αίθουσα Πάυλος Ζάννας στις 13:00, ενώ η μεγάλους μήκους ταινία Time's up θα προβληθεί επίσης στην αίθουσα Πάυλος Ζάννας λίγο αργότερα στις 16:00. Ποστάρω και το trailer της ταινίας.

Time's Up Trailer from Ian Kementsetsidis on Vimeo.

Οι προσκλήσεις για την πρεμιέρα κοστίζουν 7 euro και για τις δύο προβολές ενώ μπορείτε να τις προμηθευτείτε από τα εκδοτήρια του Ολύμπιον. Επίσης την επόμενη ημέρα Κυριακή 28.02.10 η ομάδα του '2' θα γιορτάσει την προβολή των ταινιών μέ ένα πάρτυ στο Block33 η ονομασία αυτού? Super Top Cool Mega Party και επρόκειτο για μία σειρά από parties που είχε ξεκινήσει πριν μερικά χρόνια στην Θεσσαλονίκη.

Όλα ξεκίνησαν πριν τέσσερα χρόνια σ' ένα παλιό διαμέρισμα, κάπου στην οδό Λέοντος Σοφού, μετά από ένα καβγαδάκι μεταξύ τριών φίλων. Η αιτία ήταν ότι ο καθένας τους υποστήριζε φανατικά τους ήχους της αγαπημένης του μουσικής. Τελικά αυτή η κόντρα του οδήγησε στην δημιουργία ενός εναλλακτικού home-made party. Η μουσική του? Μια σχεδιασμένη γραμμή εναλλαγών των μουσικών τους προτιμήσεων. Το "S.T.C.M Party" αγαπήθηκε και έγινε γρήγορα γνωστό στα στενά της Βαλαωρίτου με αποτέλεσμα στα επόμενα χρόνια να έρχεται περισσότερος κόσμος ανεξαρτήτου ηλικίας και κουλτούρας. Αυτήν την φορά το S.T.C.M. Party θα αναβιώσει στον όμορφο χώρο του Βlock33. Ρωτήστε αυτούς που το έχουν ζήσει, όλο και κάποιος γνωστός σας θα έχει πάει στο παρελθόν...

No comments: