Thursday 18 February 2010

Clash of the Titans 26.02.10 @Block33

Την Παρασκευή 26.02.10 η Zoltan Tribe σε συνεργασία με τους Pony Licks και τους Funxion φιλοξενούν στην Θεσσαλονίκη και τον όμορφο χώρο του Block33 την αφρόκρεμα της ελληνικής Drum N Bass και Dubstep σκηνής.Ένα event για πολλές αντόχες το οποίο τείνει να γίνει θεσμός κάτι το οποίο ευχόμαστε,ας μην ξεχνάμε τα 20 KW ήχο και τους Dirty Bulldogs που έγιναν τον Οκτώβριο και τον Ιανουάριο αντίστοιχα από τα οποία θυμόμαστε σίγουρα τα καλύτερα αφού ήταν και τα δύο εξίσου φοβερά πάρτυ κρατώντας μας σε αγωνία για τα επόμενα.

Οι 10 djs που θα παίξουν με τις αντοχές μας 'που σίγουρα είναι πολλές' την ερχόμενη Παρασκευή είναι:
Νuff [Pony Likcs], D-Jahsta [Pony Licks], Dizta [Pony Licks], Unco (Ilon back2back Rafas) [Pony Licks], Disphonia (Nliam back2back Tramen) [Funxion], Harris [Funxion], Numark back2back Abend [Funxion]με τον MC Yinka να πλαισιώνει φωνητικά τους Djs και warm-up sets από τους Zoltan DJ'S ενώ τα visuals θα είναι επιμελλημένα από τον Kinomatic. Ετοιμαστείτε λοιπόν για μία ξέφρενη βραδιά με πολύ μπάσο από τους Pony Licks και ακατάπαυστο D'n'B από τους ασταμάτητους Funxion.

clash of the titans 26/02/10 at block 33 from pixels_on_space on Vimeo.

info:
Clash Of The Titans@Block33
Doors Open:23:00
Fee entrance 5 euros before01:00
10 euros after 01:00

p.s.Oι πρώτοι 70 που θα μπούνε με δεκάευρο την Παρασκευή θα έχουν την ευκαιρία να απολάυσουν free mixtapes των dj που θα εμφανιστούν φτιαγμένα με πολλή πολλή αγάπη.

No comments: