Friday 5 March 2010

FulleffekTeam presents Live on 12th of March..

Σε λίγες ημέρες είναι το πρώτο ραντεβού της Fulleffekt Team με το αθηναϊκό κοινό της στο 2010! Την Παρασκευή 12 Μαρτίου η ομάδα της Fulleffekt σύσσωμη παρουσιάζει μία μεγάλη και πολύ ενδιαφέρουσα live βραδιά στο Sincity στην Πλατεία Κάνιγγος. Πρόκειται ουσιαστικά ένα Fulleffekt showcase, έτσι όπως δεν έχει παρουσιαστεί ξανά στο παρελθόν, καθώς αυτήν την φορά θα παίξουν μουσικές και θα παρουσιάσουν τα δικά τους projects-sets όλοι οι Fulleffekt! Το super hip hop -και όχι μόνο- event ανοίγει τις πόρτες του στις 21.30 με την είσοδο να κοστίζει 10euro, στην οποία περιλαμβάνεται και μπύρα.

Η έναρξη της βραδιάς θα γίνει με το warm up set από τους Santo και Narel, ενώ live θα παίξουν οι Fulleffekt DJ's Booker, Waif, Millman, Noa One, oι Booze & Majestic που θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά Mixtape Αποτελέσματα Εθισμένων, ο Εlephant Phinix, ένας από τους καλύτερους ΜC στην Ελλάδα που συμμετέχει και στους Funxion, ενώ συνεργάζεται και με τους Palov & Mishkin της Cast-a-Blast, οι Θεσσαλονικείς 4012 Βeats, οι Jumping Judas όπως ονομάζεται το νέο project που θα παρουσιάσουν οι Ad-libia στο mic και Σουπαfly στην παραγωγή. Συν special guests στην βραδιά της FulleffekΤeam τους Α2 και ΓΤΡ από τους Psychodrama!

Αφού παίξουν όλοι αυτοί όμως η βραδιά δεν τελειώνει έτσι γρήγορα, καθώς η ομάδα Fulleffekt θα συνεχίσει να βομβαρδίζει το Sincity με hip hop, glitch, dubstep και dnb! Σίγουρα πολύ καλή πρόταση για μία πολύ γεμάτη τέλεια hip hop βραδιά την Παρασκευή 12/3 στην Αθήνα. Sincity λοιπόν από τις 21.30... Εnjoy it!

No comments: