Wednesday 17 March 2010

Piano Magic // Sugar Factory live στον Μύλο

Η ομάδα Melotron σε συνεργασία με την KazandB productions παρουσιάζουν αυτήν την Kυριακή 21/3 τους Piano Magic για μια live εμφάνιση στο club του Mύλου!

Οι Piano Magic σχηματίστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του '90 από τον Glen Johnson και έχουν στο ενεργητικό τους 12 albums με τελευταία κυκλοφορία το 2009 τον δίσκο Ovations (Make Mine Music). Πιστοί στα ανεξάρτητα labels οι P.M. έχουν συνεργαστεί με αρκετές ανεξάρτητες εταιρίες όπως 4ad, Morr, Important, Darla, Rocket Girl, Make Mine music κλπ. Τα τελευταία έξι χρόνια και μετά από αρκετές ζυμώσεις, στον ήχο τους αλλά και στην σύνθεσή τους, οι Piano Magic έχουν καταλήξει να αποτελούνται από Άγγλους και Γάλλους, παίζοντας συγχρόνως ένα είδος μουσικής που είναι βαθιά επηρεασμένο από τα μουσικά ρεύματα που χαρακτηρίζουν τα τέλη της δεκαετίας του '70 και την αρχή της δεκαετίας του '80 στη Μ. Βρετανία (post punk, νέο wave, ambient pop etc).

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Sugar Factory. Οι S.F. δημιουργήθηκαν το 2009 και αποτελούν το side project των Stelreverb (κιθάρες, samples) Sophie K. (ακορντεόν, μπάσο, samples) μέλη του πλέον γνωστού ελλληνικόυ συγροτήματος των Infidelity. Ενα support act αντάξιο της σιγούρα ιδιαιτερης και μελωδικής βραδιάς αυτήν την Κυριακή στο Club του Mύλου.

Η προπώληση των εισητηρίων στη Θεσσαλονίκη γίνεται από τα παρακάτω δισκοπωλεία: Λωτός, Metropolis, Noise, Sterodisc, Wax, Joint, Playground.
Προπώληση 20eu. Ταμείο 25eu.
Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:30.

No comments: