Wednesday 14 April 2010

Keep it Unreal with Mr.Scruff! Sat.17/4

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και ξεχωριστά projects της Ninja Tune, ο Μr.Scruff, έρχεται σε λίγες μέρες στην Θεσσαλονίκη για ένα special 5ωρο οπτικοακουστικό set το προσεχές Σάββατο 17 Απριλίου στο Block33! Ο Μr.Scruff είναι γνωστός για τις εκλεκτικές μουσικές του προτιμήσεις, τα visuals με cartoons που κάνει ο ίδιος, την αγάπη του για το τσάι, τα extended sets του που περιλαμβάνουν τα περισσότερα είδη μουσικής, από latin, soul, reggae και afro, funk μέχρι hip hop, dubstep και disco, house! Έτσι είναι από τους πιο κατάλληλους dj για party, ξέρει να ξεσηκώνει τον κόσμο και αυτό αναμένεται να γίνει το Σάββατο στον πολυχώρο του Block33! Mαζί του θα είναι κι ο the robbed, resident dj της πόλης μας, o oποίος θα παίξει πριν και μετά τον Scruff.

Ο Αndy Carthy, όπως είναι το real name του Mr.Scruff, μεγάλωσε και ζει στο Stockport της Αγγλίας κι από το 1994 ως σήμερα έχει καταξιωθεί παίζοντας στα καλύτερα clubs ανά τον κόσμο με τα albums του να μετράνε εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις worldwide! Πρώτη του κυκλοφορία ήταν το Hocus Pocus 12'' στο άσημο label του Manchester Robs Records το μακρινό '94, ενώ ακολούθησε 3 χρόνια αργότερα το πρώτο του ομώνυμο album, Mr.Scruff στην Robs και στην Pleasure records. Έπειτα ο Scruff κάνει το μεγάλο βήμα προς την Ninja Tune όπου και γίνεται από τα κεντρικά πρόσωπα του label, κυκλοφορώντας 2 πετυχημένα albums, το '99 το Keep it Unreal και το 2002 το Trouser Jazz. Tελευταίες κυκλοφορίες του είναι το Ninja Tuna '08 και το Bonus Bait '09 τα οποία πρόκεινται ουσιασικά για συλλογές του Scruff πάνω σε releases της Ninja Tune. Πάντως ο Andy Carthy παρά τα πολλά χρόνια ως τώρα πορείας φαίνεται να μην έχει χάσει ούτε στο ελάχιστο την όρεξη του να δημιουργεί συνεχώς φρέσκα πράγματα συνδιάζοντας αρκετά είδη της μουσικής.

Η 3η βραδιά Νinja Tune - Night of Breaks στην Θεσσαλονίκη υπό την διοργάνωση της Post Modern αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, γι αυτό όσοι θέλετε προλάβετε νε κλείσετε e-ticket το δυνατόν χαμηλότερα πατώντας εδώ. Σε άλλη περίπτωση το εισητήριο για το κοστίζει 15eu πριν από την 01.00 και 20eu μετά. Τέλος αύριο Πέμπτη 6-8 στην εκπομπή του Chrisz και μεθαύριο Παρασκευή 8-10 στον Margasv στον Paranoise Radio έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 4 μονές προσκλήσεις για την Κeep it Unreal βραδιά with Mr.Scruff and robbed! Aκούστε paranoise και όταν σας ζητηθεί στείλτε το ονοματεπώνυμό σας με θέμα mr.scruff στο contest@paranoiseradio.com. See ya on Saturday 17th at Block33!

No comments: