Wednesday 30 June 2010

Africa Hitech - Hitecherous

Ο Mark Pritchard και ο Steve Spacek μόλις κυκλοφόρησαν το 2ο ep τους στην Warp και μετά την μεγάλη απήχηση του Blen πριν 3 μήνες περίπου, ετοίμασαν το Hitecherous για να μας ψήσουν ακόμα περισσότερο για το ολοκληρωμένο τους album που σκάει στις αρχές του 2011.

Το Hitecherous ξεκινά με το καταπληκτικό 8λέπτο How does it make you feel στο οποίο επικρατούν τα acid και post/garage στοιχεία σε συνδυασμό με τα soul φωνητικά του Steve Spacek δίνωντας ένα κομμάτι που μπορεί πολύ άνετα να παίξει σε πολλά dancefloors. Το Hitecherous συνεχίζει με τον καλύτερο τρόπο, speedogaragies στο Said Speed και απίθανα grime snares στο Lash Out που σε πορώνουν με το Boingy να ολοκληρώνει τον dubstep χαρακτήρα όλου του EP. O Steve Spacek ξαναεμφανίζεται στο mινιμαλιστικό dancehall One Two, ενώ το ep κλείνει με ένα dub version του Τοο Late που είχαμε ακούσει πριν λίγο καιρό.

Ο Pritchard μας δείχνει άλλη μία φορά τον πολυδιάστατο μουσικό του χαρακτήρα και λίγο πριν τη μαζική εξόρμηση προς ειδυλλιακούς προορισμούς μας εξοπλίζει με ήχους που θα μας συνοδέυσουν όλο το καλοκαίρι.



No comments: