Monday 28 June 2010

Fantastikoi Hxoi in Thessaloniki!

Την τελευταία ημέρα του Ιουνίου, προσεχής Τετάρτη 30/6, στην οδό Βαλαωρίτου θα ακουστούν Φανταστικοί Ήχοι, για αυτό οπλιστείτε με μουσική φαντασία κι ελάτε να τους απολαύσετε! Στο event που παρουσιάζει ο Burning City, warm up κάνει ο Alex Jafar που θα ξεκινήσει την βραδιά κατά τις 22.00, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το ανατρεπτικό και πετυχημένο project του Άγγελου Β. θεωρείται δίκαια μία από τις σημαντικότερες εκφράσεις της ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής της τελευταίας δεκαετίας. Οι Φανταστικοί Ήχοι είναι ένα μόνο από τα μουσικά projects του καλλιτέχνη από την Αθήνα, υπάρχουν τα τελευταία 4 περίπου χρόνια και κέρδισαν την αναγνώριση και την συμπάθεια του ελληνικού κοινού με την κυκλοφορία στο 2008 του εξαιρετικού LP, Κυρίαρχοι του Σύμπαντος. Βέβαια πρόκειται περί διαδικτυακής κυκλοφορίας που έκανε θραύση, καθότι διατείθεται δωρεάν μέσω του προσωπικού blog των Φανταστικών Ήχων. Το συγκεκριμένο διπλό album περιελάμβανε samples κυρίως των ελληνικών 60's, ταιριασμένα απόλυτα στην σύγχρονη έκφανση της μουσικής, ηλεκτρονικής, ενώ απέσπασε τις καλύτερες κριτικές από το σύνολο των ανθρώπων του χώρου. Οι Φανταστικοί Ήχοι μας διαβεβαιώνουν ότι η μουσική ευρηματικότητα δεν σταματάει ποτέ, γι αυτό και συνεχίζουν να παράγουν μουσικές, να παίζουν live και να πειραματίζονται.

Μεθαύριο Τετάρτη, μπορούμε εδώ στην Θεσσαλονίκη να ακούσουμε Φανταστικούς Ήχους σε ένα άκρως ενδιαφέρον dj set, στο Ebargo (Βαλαωρίτου 25). Είσοδος free. enjoy it ;-)

No comments: