Monday 21 June 2010

HMSU Open Air Drum'n'Bass Festival 2010

Ο πυρετός των καλοκαιρινών Φεστιβάλ έχει ήδη αρχίσει να χτυπάει κόκκινο καθώς οι ανακοινώσεις πάνε και έρχονται με όλο και περισσότερα ονόματα να ανακοινώνονται και τα line up να σε ψήνουν όλο και περισσότερο! Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα φεστιβάλ που είχαμε την τύχη να παρεβρεθούμε πέρυσι και μας κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετά , είναι το καθιερωμένο πλέον ετήσιο Open Air των Βούλγαρων της Hmsu. H κολλεκτίβα της Hmsu δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στην διοργάνωση event με διεθνή και εγχώρια ονόματα της Drum N Bass αλλά και Dubstep σκηνής με αποκορύφωμα το κλείσιμο της σεζόν στο παραδοσιακό χωριό της Kutina μόλις λίγη ώρα από την πρωτέυουσα.

Φέτος το line up του Φεστιβάλ ,το οποίο είναι το 11ο στη σειρά αν δεν κάνω λάθος, περιλαμβάνει μερικούς θρύλους της D'n'B όπως:
SPOR [UK]
CAUSE 4 CONCERN [UK]
CHRIS RENEGADE [UK]
THE SECT [UK]
HAZARD [UK]
BIG BUD [UK]
SUKH KNIGHT [UK]
REEPS ONE [UK]
MC EKSMAN [UK]
DJ SYZE [USA]
HMSU CREW
DISPHONIA [GR]
KINETIK [SER]
++ many more

Το φετινό φεστιβάλ θα έχει διάρκεια από τις από τις 2 εώς τις 4 Ιουλίου και σύνολο 48 ώρες ασταμάτητη μουσική με το απίστευτο ηχοσύστημα της Clear Sound Company των 120ΚW που σε αφήνει άφωνο από την πρώτη κιόλας στιγμή! Συγκριτικά όσοι θυμούνται στην Θεσσαλονίκη τον περασμένο σεπτέμβριο στο Block33 έιχαν έρθει μόνο τα 20 kw οπότε καταλαβαίνετε για τι μιλάμε...

Το crew των Funxion θα έχει και φέτος δυναμική παρουσία σε αυτό το φεστιβάλ, όπως και τα προηγούμενα χρόνια και ετοιμάζει ειδική εκδρομή για όλους όσους θέλουν να παρεβρεθούν στην Kutina για το Open Air. To λεωφορείο με κατέυθυνση την Βουλγαρία αναχωρεί από Αθήνα το πρωί της Παρασκευής 2 Ιουλίου, κάνει μία στάση στην Θεσσαλονίκη για επιβίβαση και αναχωρεί το μεσημέρι για την Σόφια, ενώ το βράδυ θα βρίσκεται στο χώρο του φεστιβάλ στο χωριό της Kutina.

Πρόκειται για μία φθηνή εκδρομή για όσους ψήνονται να ακολουθήσουν το δρομολόγιο, καθώς τα εισητήρια κοστίζουν 80 ευρώ από Αθήνα και 40 ευρώ από Θεσσαλονίκη. Επίσης, για αυτούς που θα μεταφερθούν με το συγκεκριμένο λεωφορείο το εισητήριο για την είσοδο στο φεστιβάλ και την διαμονή στο camping θα στοιχίζει μόνο 10 ευρώ, ενώ κανονικά η τιμή του θα είναι 20 ευρώ. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλ & mails όπως επίσης και με εμάς στο paranoise.webradio@gmail.com

Από Αθήνα: Harris //m. +306974969212 ή στο harris@funxion.gr
Από Θεσσαλονίκη: Miki//m. +306944353265 ή στο mikizoltan@gmail.com

Για να κλείσετε μία θέση στο Drum'n'Bus το μόνο που χρειάζεται είναι το μισό ποσό της εκδρομής σε προκαταβολή πριν την αναχώρηση του λεωφορείου ++ονοματεπώνυμο και αριθμό ταυτότητας. Τέλος για να φύγει το λεωφορείο πρέπει να μαζευτούν 30 θέσεις και αν υπάρχει μεγάλος αριθμός ενδιαφερώμενων μπορεί να προκύψει και 2ο λεωφορείο.

No comments: