Thursday 1 July 2010

5th Beach Complex starts tomorrow!

Καλό μήνα σε όλους και καλές διακοπές! Μπήκε ο Ιούλιος λοιπόν και τα περισσότερα events πλέον λαμβάνουν χώρα σε παραθαλάσσια μέρη. Μία πολύ καλή πρόταση για το πρώτο hot weekend του καλοκαιριού είναι το φετινό Beach Complex, που ξεκινάει από αύριο Παρασκευή στο Φανάρι Επανομής, στην παραλία Ναυάγιο και θα διαρκέσει 3 ημέρες.

Στις 2, 3, 4 Ιουλίου το 5ο Βeach Complex αναμένεται να φιλοξενήσει πολύ κόσμο που θα σπεύσει να απολαύσει τα 26 εκλεκτά sets και live acts που θα ακουστούν σε μία μεγάλη freestyle μουσική καλοκαιρινή γιορτή! Γνωστοί dj's της Θεσ/νίκης και όχι μόνο, θα συμμετέχουν σε αυτήν, ενώ παίζουν και 3 παραγωγοί του Paranoise, οι Somethink, Melina, Oldman Talkin'. Το πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής:

Παρασκευή 19.00-05.00: Skdisco, Melina, Βurning City, Wax, the Shooz, Alex Tsiridis, Jim de Loop.

Σάββατο 10.00-04.30: Somethink, Lila Lee, Oldman Talkin', Rastayouth, BombolionHeart, Disco Boys, Experiment Disco, Dim DJ, John Xenos, Mari.Cha, 4est, Rolas.

Κυριακή 10.00-20.00: Elias Playground, Emdy, the Mop-Top Surfer, Mario Zappa, Aino, State Logic, Damcase.

Επισκεφθείτε την Επανομή, ακολουθήστε τις ταμπέλες προς τον Ποταμό και μόλις βγείτε στην θάλασσα κινηθείτε δεξιά παράλληλα με αυτήν ακολουθώντας τα ταμπελάκια του Beach Complex. To oποίο διεξάγεται δίπλα στην προστατευόμενη από το δίκτυο Natura λιμνοθάλασσα της Επανομής, κάτι το οποίο πρέπει να γίνει σεβαστό από όλους. Στον χώρο μπορείτε να στήσετε τις δικές σας σκηνές, ενώ παρότρυνση των οργανωτικής ομάδας είναι να επισκεφθείτε το Beach Complex με το φως της ημέρας για να μην χαθείτε μέσα στην χαοτική Επανομή. enjoy it ;-)

No comments: