Friday 29 October 2010

Slob09 is this week's Guest DJ!

O Slob09 γεννημένος στην Αθηνά το 1978, ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική από τα νεαρά του χρόνια πειραματιζόμενος σε διάφορα σχήματα, κυρίως με ήχους rock'n'roll και punk. Παράλληλα με τις σπουδές του στην Άγγλια παρακολουθεί ανελειπώς την σκηνη της Αγγλίας και εκεί, πηγαίνοντας σε parties, events και μεγάλα festival, ανακαλύπτει το breakbeat!
Συνδυάζωντας ρυθμικά breaks με πολυμορφικά beats και groovata basslines και με επιρροές από τους Freestylers, Stanton Warriors, Krafty Kuts, Plump Djs, N.A.P.T. , Skool of Thought, Bass Nectar, Jack Beats, ο Slob δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για parties παίζωντας ένα μίγμα από hip-hop, funk, old school, drum n bass μέχρι house και techno. Αυτή είναι η χαοτική διάφορα στον τρόπο διασκέδασης με το εξωτερικό,η ιδεολογία αυτής της μουσικής άλλωστε, δεν είναι ο κόσμος που στέκεται με το ποτάκι σα μαϊντανός και κάνει socialize. .

Τον Slob μπορείτε να τον ακούσετε κάθε Πέμπτη βράδυ στον XLR8 net radio με Fat Beats…Armageddon on the Streets και οπουδήποτε αλλού υπάρχει διάθεση για party να πετάξεις το ποτό και να πιάσεις το χορό! Το dj set Fat Beats.. Armageddon on the Streets vol.1, είναι η πρώτη συλλογή τραγουδιών που έφτιαξε και διαθέτει δωρεάν σε CD. info: slob09@hotmail. Ραντεβού λοιπόν στην πίστα του Paranoise αυτό το Σάββατο 30/10 στις 21.00! tune in

2 comments:

Anonymous said...

nice

Anonymous said...

very nice set!!!
congrats slob!