Monday 6 December 2010

Dub Incorporation live at block33!

Οι αγαπημένοι μας Dub Incorporation έρχονται σε λίγες ημέρες για άλλη μια φορά στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Αρχικά την Παρασκευή 10/12 στο Gagarin205 και την επόμενη Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στο Block33, σε ένα μεγάλο πάρτυ που θα λάβει χώρα και στα δύο stages του πολυχώρου.

Οι Γάλλοι που ξεκίνησαν την πορεία τους στα τέλη του '90, έγιναν γνωστοί με τον πρώτο τους δίσκο Diversite, ενώ μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει να γίνουν απ' τα πιο δυνατά και γνωστά ονόματα της dub / hiphop / dancehall μουσικής σκηνής. Σε περιοδεία λοιπόν, για το τελευταίο τους album Hors Controle, και με όλα τα υπολοιπα τραγούδια τους που αγαπάμε θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε σε ένα μεγάλο παρτυ που θα στηθεί από την διοργανώτρια εταιρεία 1 Step Forward στο Block33. Μαζί τους ο γνωστός και εξίσου αγαπημένος Mad Professor, οι One Drop Forward και πολλοί ακόμη djs της πόλης!

Με τα περισσότερα lives των Dub Incorporation ανά τον κόσμο να είναι sold out, καταλαβαίνουμε ότι είναι σίγουρα μια πολύ καλή ευκαιρία για ξέφρενο χορό και τραγούδι. Η είσοδος κοστίζει 15 και 18eu πατώντας e-ticket, 22eu στην προπώληση από τα Metropolis, Stereodisc, Tickethouse και 25eu στο ταμείο. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21.00.

Ο Paranoise στηρίζει το event αυτό και μιας που ούτως ή άλλως we love Dub Inc!, ενώ θα δώσουμε και 2 μονές προσκλήσεις αλλά και το τελευταίο τους Album-cd σε 2 τυχερούς ακροατές μέσω διαγωνισμών τις επόμενες ημέρες. Λεπτομέρειες σύντομα εδώ σ' αυτό το post όπως και μέσα από τις εκπομπές, so stay tuned!

No comments: