Monday 28 February 2011

Disrupt & Soom T - Ode 2 A Carrot

Μία νέα κυκλοφορία ήρθε στο ξεκίνημα του 2011 από τους Disrupt και MC Soom T! Οι δυο τους μετά το Dirty Money EP, είναι και πάλι μαζί συντελεστές ενός δίσκου που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα από το αγαπητό στους paranoisers -και όχι μόνο- label των Jahtari!

O τίτλος του συγκεκριμένου release Ode 2 A Carrot, ένα album συνολικής διάρκειας 50 λεπτών, που προτού καν ακουστεί μας ανεβάζει και μόνο από τους τίτλους των 15 tracks που περιέχει. Roll, ganga, puff, sensi, weed είναι λέξεις που ηχούν σε κάθε κομμάτι. Ύμνος λοιπόν για το παρεξηγημένο για πολλούς και αγαπημένο για άλλους συμπαθές φυτό! Οι classic για Jahtari 8bit παραγωγές του ιδρυτή του label από την Λειψία, Disrupt, ανάμεσά τους και γνωστές παραγωγές από προηγούμενες κυκλοφορίες, κολλάνε άψογα με την χαρακτηριστική φωνή της μικροσκοπικής, χαρισματικής ΜC από την Σκωτία। Digital Laptop Reggae style και Soom T στο mic, είναι η συνταγή για έναν δίσκο που σκαλώνεις τόσο στις μελωδίες όσο και στον στίχο! Κομμάτια που ξεχωρίζουν για μένα, είναι το Puff the Police με την Soom T να τα λέει με τον police officer, και το Boom Shiva.

Στο site του label μπορείς να ακούσεις ολόκληρο το Ode 2 A Carrot, ενώ εκτός της mp3 μορφής κυκλοφορεί και σε CD και διπλό LP. Για το artwork που φυσικά συμβαδίζει με το ύφος του δίσκου, φρόντισε ο Billy O'Neill. Στο booklet που περιλαμβάνεται βρίσκονται οι στίχοι από τα 15 tracks και σκίτσα, στα οποία σίγουρα αξίζει να ρίξει κανείς μία δεύτερη ματιά!

01. Roll It
02. Boom Shiva
03. Saved By A Ganja Leaf
04. Never Get Caught
05. Zeb & Scotty - Bring The Sensi
06. Roll That Shit
07. Puff The Police
08. Puff That Weed
09. I Need Weed
10. Ganja Ganja
11. Wee Rant
12. Jungle Of Peace
13. Weed Hawks
14. They Call It Pot
15. Weed Is Sweeter than Most

3 comments:

Anonymous said...

cheerssss!

Anonymous said...

bugs bunny..

Anonymous said...

super to cdaki