Sunday 13 March 2011

Emalkay on Saturday 19/3 at block33

Ένα μεγάλο dubstep party που θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη πλησιάζει σε λίγες ημέρες. Η μεγάλη attraction αυτού, ένα από τα σημαντικότερα ονόματα που ανέδειξε μέχρι σήμερα η σκηνή, ο πασίγνωστος παραγωγός και dj από τo Birmingham της Αγγλίας, Εmalkay! Το όλο event διεξάγεται το ερχόμενο Σάββατο 19 Μαρτίου στον χώρο του Block33 και γίνεται υπό την διοργάνωση της πρωτοεμφανιζόμενης Bass U Can Trust.

Ο Μartin Knowles a.k.a. Εmalkay από το 2005 που ξεκίνησε την πορεία του στην μουσική παραγωγή και εμφανίστηκε σαν dj, έχει καταγράψει μία ιδιαίτερα πετυχημένη και ανοδική πορεία, καθώς κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να κερδίσει την αναγνώριση του κοινού της dubstep, αλλά και των άλλων σπουδαίων παραγωγών του είδους. Αρχικά ίδρυσε το δικό του label Morphic Sounds, μέσω του οποίου έβγαλε και τις δύο πρώτες του κυκλοφορίες στο 2005, τα Code Red EP και Grimecore vol1. Tην επόμενη χρονιά και έχοντας ήδη κινήσει το ενδιαφέρον του κόσμου σε μία τέλεια για την εξέλιξη της dubstep στιγμή, γίνεται μέλος της σπουδαίας Boka Records, που αριθμούσε κάποιους εξίσου σημαντικούς παραγωγούς. Έτσι, από το 2006 ως το 2008 κυκλοφορεί συνολικά πέντε 12ιντσα μέσω της Βoka, κατά σειρά τα Τesting the Waters EP, Gut Feeling/Frequency, Mecha/The Rogue, Monsters/Overshine, My Story/Crunk in Space.

Και φτάνει το 2009, που είναι σίγουρα η χρονιά του! Ο Εmalkay γνωρίζει την καταξίωση με τον ύμνο που έβγαλε κατά την μεταπήδησή του στην Dub Police, το χιλιοπαιγμένο και αγαπημένο πολλών When I Look At You. Aκολουθεί την ίδια χρονιά ένα ακόμη πολύ καλό κομμάτι, το Explicit, σε ένα ακόμη 12ιντσο στην Dub Police, ενώ αρχές του 2010 βγάζει στις 12'' το Solid State/Battle Suit και τον Αύγουστο του 2010 κυκλοφορεί μαζί με τον Caspa το 12ιντσο Ready Eddy/Critical Hit. Η τελευταία δουλειά που μας παρουσίασε ο Emalkay είναι το καινούριο (2011) 12ιντσο Crusader/Power Tool, πάντα στην Dub Police, αλλά λέγεται ότι αναμένουμε και ένα album του, που θα είναι μάλιστα το πρώτο του!

Ο Emalkay λοιπόν, θα βρίσκεται το Σάββατο 19/3 στο club του Block33 για ένα dj set που αναμένεται να μας απογειώσει με τις ισχυρές δονήσεις του! Πέρα από τον Άγγλο όμως, στα decks για τα δικά τους sets θα ανέβουν και οι DJ Booker και Burning City. Οι πόρτες ανοίγουν στις 23.00 και η είσοδος κοστίζει 10eu.

No comments: