Friday 1 April 2011

Runner's Subbed Out II mix tomorrow on Paranoise

Dj και amateur promoter, o Runner είναι ένα άτομο με δραστηριότητα στην σκηνή της Αθήνας τα τελευταία 11 χρόνια. Μετακομίζοντας στην Aγγλία το 93 έζησε από κοντά την γέννηση και εξέλιξη του jungle και κατ'επέκτασην drum n bass ήχου, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί καταλυτικά από αυτόν και να επιστρέψει στην Ελλάδα το 2000 για να ξεκινήσει με τον φίλο και συμφοιτητή του Boycott μία σειρά από bookings και parties που θα είχαν σαν βάση το μπάσο. Μέλος των d2 (dark drummerz), ομάδα από Αθήνα & Θεσσαλονίκη που δραστηριοποιήθηκε σε αυτά τα parties από το 2000 και μετά, όπως επίσης και συνιδρυτής των Lowdown, ενός πρότζεκτ που βγήκε λόγω της εκπομπής της DJ Free στον Εν Λευκώ 87.7 που συμμετείχαν μαζί με τον Boycott για 6 μήνες το 2004. Τέλος, ορόσημο αποτέλεσε και το γεγονός ότι στις αρχές του 2007 oi d2 ξεκινάνε με τους a:formal το dub/hiphop/dubstep/drumnbass concept των Ital Soundz βραδιών στο πλέον ανενεργό πατάρι του Guru/Jazz Upstairs, φιλοξενώντας στην Ελλάδα καλλιτέχνες όπως οι Pinch, Loefah, Mala, MC Sgt Pokes, Silkie & Quest, Μartyn & TRG σε διάστημα 2 χρόνων μέχρι τον Απρίλιο του 2009.

Το επόμενο Σάββατο 9/4 ο Runner έχει καλεσμένο στο six d.o.g.s. τον Loefah για μία βραδιά αφιερωμένη στο πιο δυναμικό label της UK Bass σκηνής αυτήν την στιγμή, το Swamp81 που έχει ταράξει τα νερά με κυκλοφορίες που έγιναν ανάρπαστες όπως το Footcrab του Addison Groove και το Work Τhem του Ramadanman. Η Swamp81 βραδιά αποτελεί συνέχεια του Blocc Party που έγινε τον περασμένο Δεκέμβρη με καλεσμένο τον DJ Oneman του RinseFM και είναι ένα πρότζεκτ που κάνει focus στον πολυσυλλεκτικό bass ήχο DJs από Ελλάδα και εξωτερικό ενώ παράλληλα φιλοξενεί και live όπως αυτό του ΔΔ aka Knobs από την ομάδα των Guilty Lazers. Σύντομα θα έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το event.

Tους τελευταίους 6 μήνες και σε συνεργασία με τον Mr.Statik (Bpitch Control) ο Runner ξεκινήσε και τις Subbed Out βραδιές οι οποίες έχουν φιλοξενήσει ονόματα όπως ο Scuba και ο Dj Pete aka Substance που είχαν μεγάλη απήχηση σε ένα ετερόκλητο κοινό της Αθήνας, δίνοντας κίνητρο και όρεξη για την συνέχειά τους με γνώμονα το συνδυασμό dubstep & techno. Άυριο Σάββατο 2 Απριλίου φιλοξενούμενος του guest dj section ο Runner, με ένα live mix που έκλεισε την τελευταία Subbed Out meets Hardwax βραδιά το Φεβρουάριο με ώρα προσέλευσης στον αέρα του Paranoise αύριο 21:00 ακριβώς. Stay tuneed!

2 comments:

PARANOISE said...

the last hour of Subbed Out II @six d.o.g.s. Feb 26th
:: wee mashup Runner on the decks after more than 2 1/2 hrs of pure Substance vibes by DJ Pete*

setlist:
01. last tune by Pete: If You Know - Skream [Tempa] for a few secs
02. 2000 and One - Freak That Funk That [Intacto]
03. Julio Bashmore - Um Bongo's Revenge [Dirtybird]
04. A Made Up Sound - Demons [A Made Up Sound]
05. A Made Up Sound - Sun Touch [A MAde Up Sound]
06. Ekelon - Gerry [unreleased]
07. Boddika - Synchron [Naked Lunch]
08. WAX 20202 - Pinch rmx
09. Instra:mental - Voyeur [Disfigured Dubs]
10. JB3 - Forklift (Classic 93' mix) [Novamute]
11. A Made Up Sound - Rear Window (Shuttered mix) [Delsin]
12. Shed - Another Wedged Chicken (Martyn's 131 Remix) [Ostgut Ton]
13. George Fitzgerald - Don't You [Hotflush]
14. Commix feat Spacek - How You Gonna Feel (Pangaea rmx)
15. Scuba - So You Think You're Special (Joe remix) [Hotflush]

*watch out for Pete's set online soon as well as Mr.Statik's intro length sounds

PEACE
OUT

Inta said...

thanks for this!

and we're just 3 days before getting SWAMPed in Athens!