Monday 13 June 2011

Northical's Blazing Episodes weekly on Paranoise

Με μεγάλη χαρά ο Paranoise Radio σας παρουσιάζει μία σειρά από ηχογραφημένα ζωντανά dj set που θα σας κρατούν παρέα αυτό το καλοκαίρι μέσα από τον αέρα του σταθμού κάθε Τετάρτη 18.00-20.00. Υπεύθυνος αυτού ο Northical που μάζεψε live αποσπάσματα από διάφορα sets του στις καθιερωμένες παρασκευές Blazing Fridays του bar Σκνίπα, τα οποία θα μεταφέρουν σε εβδομαδιαία συχνότητα το vibe και την κίνηση μεταμεσονύκτιων καταστάσεων στο απογευματινό δυωράκι στον Paranoise. Πρόκειται για reggae, breaks, jungle, dub, trip hop και άλλους συγγενικούς ήχους.

Λόγω φόρτου πληροφορίας και ζέστης δεν καταγράφηκε καμία playlist από κανένα dj set και γι αυτό ζητούμε την επιείκειά σας. Ωστόσο, αν τύχει και κολλήσετε με κάποιο track που δεν βρίσκετε/-αι σφυρίχτε το στο northical@reggae.gr. Το πρώτο από τα 13 Blazing Episodes έρχεται να σας παρασύρει σε καλοκαιρινό mood την προσεχή Τετάρτη 15/6, so stay tuned!

Η αφετηρία του Northical ως dj υπήρξε το 1999 με τις εκπομπές στον σταθμό Rodon fm (Σέρρες) που κινούνταν σε hip hop και trip hop. Ενεργό μέλος της μπάντας "Κακό Συναπάντημα" συνεχίζει μέχρι σήμερα ως τραγουδιστής και dub performer. Αρχές των 00's μπαίνει στην reggae/dub καθώς και στην jungle σκηνή παρουσιάζοντας την 3ωρη εκπομπή "Εκτός Ζώνης - Fighting Talk radio show" τα τελευταία έξι χρόνια. Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια ο Northical έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστός με τις εμφανίσεις του σε bars, festivals, opening συναυλιών, κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα, είτε παίζοντας το δικό του dj set είτε μετέχοντας σε soundsystems. Εβδομαδιαία βρίσκεται στα decks του bar Sknipa στην Θεσσαλονίκη, όπου χώρο στις μουσικές του επιλογές έχουν όλες οι επιρροές του, αλλά και οι πιο πρόσφατες από afro/funk ήχους.

No comments: