Tuesday 7 June 2011

Pad Trio ft.Elephant Phinix at K44

Οι Pad Trio είναι από τα λίγα ελληνικά σχήματα που φέτος ξεχώρισαν και εντυπωσίασαν όποιους είχαν την τύχη να τους παρακολουθήσουν live. Δημιουργήθηκαν σχετικά πρόσφατα, όταν τρεις dj's και παραγωγοί από την Αθήνα αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν κάτι νέο στην προσωπική τους ξεχωριστή διαδρομή στην μουσική αλλά και στην σκηνή της πόλης. Oι Kill Emil, Billa Qause και J Melik είναι οι τρεις που απαρτίζουν το εν λόγω σχήμα, που όταν βγαίνει on stage για live κάνει εκπληκτικά πράγματα αφήνοντας άφωνους και έκπληκτους τους θεατές.

Η πολυσυζητημένη φέτος αυτή τριάδα έχει την άνεση να ξεσηκώνει τον κόσμο δονώντας με τα beats την πάντα ζεστή ατμόσφαιρα, με αρκετό scratching, αλλά και έχοντας στην σύνθεσή της για τις live εμφανίσεις έναν από τους καλύτερους MC's στην Ελλάδα, τον Elephant Phinix. Πριν δύο μήνες, το live τους στον χώρο του Κύτταρου, από όπου είναι και το video που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, τα έσπασε κι οι μνήμες σε αυτούς που κατέκλεισαν τον χώρο είναι ακόμη νωπές. Η ίδια εκρηκτική εμφάνιση των Pad Trio αναμένεται και αυτήν την φορά, στο νέο ραντεβού που έχει οριστεί για την Παρασκευή 17 Ιουνίου στο Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44, Αθήνα).

Το συγκεκριμένο live γίνεται στα πλαίσια των Ti-Dop (Hip Hop) Parties, των οποίων την αποκλειστική ευθύνη φέρουν οι RPG και Mr.Soundproof. Η βραδιά των Pad Trio στο Κ44 θα ξεκινήσει από τις 23.00, με είσοδο ελεύθερη και visuals από τον Vee Ber. Αναμφίβολα μία πολύ καλή πρόταση εξόδου για τους φίλους στην Αθήνα. enjoy it!

1 comment:

PARANOISE said...

WEDNESDAY 22 JUNE

PAD TRIO live MPC & DJ SHOW
@Gaia_live (Thessaloniki)

more below at: https://www.facebook.com/event.php?eid=228764907134231