Wednesday 20 July 2011

Nicolas Jaar and band live in Thessaloniki

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση αναμονής μίας σίγουρα σπουδαίας live βραδιάς που πλησιάζει σε λίγες ημέρες για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Ένα από τα αγαπημένα και πιο καυτά ονόματα της τρέχουσας χρονιάς ετοιμάζεται να μας χαρίσει ένα δείγμα της δουλειάς του ζωντανά επί σκηνής. Πρόκειται για τον νεαρό Χιλιανό ταλαντούχο Νicolas Jaar που εδώ και δύο χρόνια κάνει πάταγο στην διεθνή μουσική σκηνή και θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα μαζί με την μπάντα του.

Η πρόσφατα ανακοινωθείσα είδηση της άφιξης του Nicolas Jaar αποτέλεσε μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του καλοκαιριού για όσους βρίσκονται ακόμη στο αστικό περιβάλλον της Θεσσαλονίκης και είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μία super χορευτική βραδιά. Αυτή θα λάβει μέρος την ερχόμενη Τρίτη 26 Ιουλίου στην Βαβυλωνία του Μύλου, σε μία εκδήλωση πρόγευση του Reworks 2011 υπό την διοργάνωση της Non Aesthetics.

Ο γεννημένος στην Νέα Υόρκη Nicolas Jaar, που έπειτα μετακόμισε στην πρωτεύουσα της πατρίδας του, Santiago της Χιλής, παρέα με την πολυμελή μπάντα του θα παρουσιάσουν επί σκηνής κάποια από τα μεγάλα hits τους ως μία συνολική αναφορά στις κυκλοφορίες που έχουν βγάλει αυτά τα 3-4 χρόνια, όπως τα Time for us, Mi Mujer, Stay in Love, El Bandido, Space is Only Noise κλπ. Το τελευταίο, Space is Only Noise, είναι το τελευταίο του δημιούργημα, album που κυκλοφόρησε φέτος στην Circus Company και ήταν άλλη μια εξαιρετική στιγμή του, ενώ πιθανότατα θα θεωρηθεί ως ένας από τους δίσκους της χρονιάς. To LP αυτό περιλαμβάνει 14 ξεχωριστά κομμάτια με τις δικές τους ιδιαιτερότητες το καθένα και αποτελεί ακόμη μία επιβεβαίωση της σπουδαίας ικανότητας του Nicolas Jaar να συνδιάζει ακόμη και αρκετά ετερόκλητους ήχους μεταξύ τους σε ένα άψογο και
πάντα up tempo ηλεκτρονικό μουσικό μοτίβο.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, 21 ετών, ο Jaar συγκαταλέγεται ήδη στους πιο πολυσυζητημένους παραγωγούς του σήμερα, την στιγμή που η μπάντα του έχει την δυνατότητα να μετατρέπει κάθε φορά τις συνθέσεις του Nicolas σε ένα δυναμικό live show!

Tην Τρίτη 26/7 λοιπόν, ραντεβού για το κοινό της Θεσσαλονίκης στον εξωτερικό χώρο του Μύλου, όπου οι πόρτες του θα ανοίξουν από τις 21.00 και τα εισιτήρια τιμώνται προς 20 ευρώ τα πρώτα 300, 25 ευρώ τα επόμενα 300 με την σημείωση ότι είναι περιορισμένος ο αριθμός τους. Πέρα από τα Metropolis, Τσιμισκή 33, μπορείτε να βρείτε tickets on presale ηλεκτρονικά σε αυτό το link. live it in the night air!

No comments: