Thursday 25 August 2011

Circo Inverso's (fresh things first) 45' mix on air!

Ο Circo Inverso είναι μέλος της κολλεκτίβας των Fresh Things First. Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη των Fresh Things First αλλά και σαν solo dj έχει σημαντική παρουσία τα τελευταία χρόνια στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας ενώ έχει συμμετάσχει σε διάφορα events σε όλη την Ελλάδα. Στο παρελθόν άλλωστε έχει μοιραστεί την σκηνή με μεγάλα ονόματα της bass σκηνής όπως DJ Krush, Lazer Sword, Digital Mystikz, Mosca, Canblaster, ενώ με την ομάδα των FTF έχουν υποδεχθεί καλλιτέχνες όπως Kromestar, Truth, Free The Robots, Mensah, Pinch, Sukh Knight, Scientist κ.α.

Εδώ και ένα χρόνο περίπου ο Circo Inverso μαζί με τον Mr.Soundproof διοργανώνουν μία από τις πιο γνωστές crossover βραδιές τα περίφημα Wtf? parties, ενώ ο ίδιος θέλοντας να σπουδάσει πάνω στην μουσική μετέβη πριν έξι μήνες στην Αγγλία όπου και ολοκλήρωσε το Music Business Course στην σχολή Point Blank του Λονδίνου. Τον τελευταίο καιρό θα τον βρείτε να παίζει τα διαστημικά beats του στην καθιερωμένη Dubstep βραδιά με την επωνυμία Sine στο Coventry.

Ως παραγωγός έχει συμμετάσχει με κυκλοφορίες σε διάφορα net labels όπως η Dusted Wax Kingdom, Psicotropicodelia, 33 recordings ενώ σύντομα αναμένεται μία κυκλοφορία σε συνεργασία με τον Imaginary Friend στην Moziq Recordings με την ονομασία Sushi Beats Vol 1 και λίγο αργότερα η κυκλοφορία ενός σόλο Beat tape με την μορφή digital free release.

To mix που ετοίμασε για την σειρά Dubstepforum X Paranoise που σας παρουσιάζουμε εδώ και λίγο καιρό σε συνεργασία με το dubstepforum.gr είναι ένα κράμα Bass Οriented μουσικής με μερικά promo tunes από τους JaceK & Kid Smpl. To mix κινείται σε ένα ευρύ φάσμα με διαφορετικά Bpms να εναλλάσσονται καθ'όλη την διάρκεια του 45 λέπτου mix το οποίο μπλέκει ιδανικά 2-step ρυθμούς με soulful influenced διαστημικά beats. Aυτό το Σάββατο λοιπόν συντονιστείτε στον αέρα του Paranoise ακριβώς στις 21.00 για το μοναδικό αυτό mix από τον Circo Inverso.

No comments: