Wednesday 26 October 2011

Fantastikoi Hxoi mix series on Paranoise!

Από το περασμένο Σάββατο 22 του Οκτώβρη μία νέα εκπομπή έκανε την αρχή της στον αέρα του Paranoise Radio. Αυτήν την φορά δεν πρόκειται για live broadcasting, αλλά για ηχογραφημένα mixtapes που επιμελείται και μοιράζεται μαζί μας ο Άγγελος από την Αθήνα, ο άνθρωπος δηλαδή που βρίσκεται πίσω από το πολυσυζητημένο project των τελευταίων ετών, Φανταστικοί Ήχοι.

Συγκεκριμένα ανά δύο βδομάδες ένα αποκλειστικά φτιαγμένο mix για τους ακροατές του Paranoise από τον Fantastikoi Hxoi θα φιλοξενείται στο ραδιόφωνό μας. Στα mixtapes αυτά θα έχετε την δυνατότητα να ακούσετε εκλεκτικές μουσικές επιλογές, πολλές φορές άγνωστα ή ακυκλοφόρητα κομμάτια, ή ακόμη και ξεθαμένα από το παρελθόν tracks με edit από τον Φανταστικό Ήχο. Aπόλυτα ιδιαίτεροι ήχοι για ένα ιδιαίτερο κοινό.


Στο παραπάνω player ακούτε το πρώτο mix της νέας σειράς στον Paranoise με διάρκεια τα 62 λεπτά και στην ποιότητα των 160kbps, ενώ μπορείτε να βλέπετε παράλληλα και την tracklist. Το mixtape αυτό δεν δίνεται για download καθότι περιέχει πολλά unreleased κομμάτια.

Τα FH paranoise mixtapes έρχονται στον αέρα του σταθμού κάθε δεύτερο Σάββατο στις 17.00 (gmt +02) με διάρκεια την μία ώρα και εναλλάσσονται με τις live εκπομπές της Mel Grace στην ίδια ζώνη. Eπόμενο FH mix στις 5 Νοεμβρίου. stay tuned!

No comments: