Tuesday 29 November 2011

4/12: Rockhard Bastards live in Athens!

Ένα τρομερό event έρχεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην πόλη της Αθήνας και συγκεκριμένα στον χώρο του Bios. Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου φιλοξενούνται σε μία μοναδική live εμφάνιση οι Rockhard Bastards, δηλαδή οι D Styles, DJ Excess και Toadstyle! Ώρα έναρξης έχει οριστεί στις 22.30, η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ, ενώ ακόμη θα παίξουν οι δικοί μας DJ Booker και Funkonami.

Οι Rockhard Bastards είναι ένα σούπερ γκρουπ από τρεις μουσικούς από διαφορετικά μέρη και σχολές των ΗΠΑ (D-Styles από Λος Άντζελες, DJ Excess από Νέα Υόρκη, Toadstyle από Σικάγο) που εξελίσσουν τη χρήση του turntable. Με τη χρήση ειδικών εφέ και μοναδικό live setting, οι Rockhard Bastards είναι μία ελίτ τριάδα από turntablists / παραγωγούς που πηγαίνουν τον ήχο έτη φωτός μπροστά, με ένα ιδιαίτερο fusion από hip hop, scratch, funk και jazz αλλά και μια υπόγεια ευθυγράμμιση με την bass σκηνής της Αγγλίας. Το line up έχει επιλεχτεί προσεκτικά από τον D-Styles και είναι μια πραγματικά προοδευτική πρόταση από τρεις turntable μάγους, έτοιμους να δώσουν μία από τις πιο συναρπαστικές live εμπειρίες της χρονιάς! Το πικάπ πλέον σαν μουσικό όργανο!

D-STYLES (Beat Junkies / Low End Theory)
Ένας από τους καλύτερους και πιο ικανούς scratch dj’s του κόσμου, μέλος των σημαντικών crew Beat Junkies, Invisibl Skratch Piklz και Gunkhole, με σημαντικά για τη σκηνή άλμπουμ όπως 'Phantazmagorea' και τις σειρές 'Sqratchers Delight'. Resident dj επίσης από τις πρώτες μέρες στο διάσημο 'Low End Theory' club night στο Λος Άντζελες, όπου διαμόρφωσε και διέδωσε τη λεγόμενη νέα beat σκηνή του L.A. (με ονόματα όπως Gaslamp Killer, Ras G και Gonjasufi).

DJ EXCESS (Ned Hoddings / Dubspot)
Ένας πρωτοπόρος της scratch σκηνής και μέλος σημαντικών crew όπως οι Ned Hoddings, Crate Bullies και Hop-Fu (ένα απολαυστικό audio-visual project που συνδύαζε την hip hop μουσική με το … kung fu!), ο Νεοϋορκέζος DJ Excess δίνει τη δική του 'μάχη' πίσω από τα decks τα τελευταία 15 χρόνια! Πάρα πολλές και οι κυκλοφορίες (από mix cd’s μέχρι break singles) στη δική του Styluswars records (με ήχο που πηγαίνει και μέχρι την trip-hop και bass μουσική) αλλά και σε πολλές άλλες εταιρίες. Έχει συνεργαστεί και μοιραστεί τη σκηνή με σχεδόν όλους (KRS-One, Wu-Tang Clan, DJ A-Trak, Public Enemy, The Pharcyde, John Legend κ.α.)

TOADSTYLE (Ned Hoddings)
Ο Toadstyle μας έρχεται από το Σικάγο και είναι στενός συνεργάτης με τον D-Styles και DJ Excess (άλλωστε έχει αρκετές κυκλοφορίες στην Styluswars εταιρία του δεύτερου), αλλά και μέλος ενός εκ των πιο πρωτοποριακών crew όπως οι Ned Hoddings (Mike Boo, DJ Excess, Toadstyle, Ricci Rucker aka Ruckazoid). Ότι καλύτερο έχει να προσφέρει το Σικάγο τις τελευταίες δεκαετίες πίσω από το πρίσμα παραγωγού του Toadstyle και ένα μοναδικό καλειδοσκόπιο ήχων (beats, funk, experimental).

2 comments:

Anonymous said...

euge

Anonymous said...

yo YO yo yo