Sunday 6 November 2011

BigBang Athens presents V.I.V.E.K. (Deep Medi/UK)

To ερχόμενο Σάββατο 12/11 ένας από τους πιο ιστορικούς Dubstep παραγωγούς,ο θρυλικός V.I.V.E.K. της Deep Medi επισκέπτεται την Αθήνα και το Bios για το πρώτο party της νεοσύστατης ΒigBang βραδιάς.Επηρεασμένος από τη χρυσή περίοδο του jungle/drum & bass και παράλληλα από dub και roots ακούσματα, ο V.I.V.E.K συνεχώς βελτιώνει τις ικανότητές του στη μουσική παραγωγή από το 2004.

Έχοντας ήδη μια κυκλοφορία σε μορφή 12" single (Kulture/Meditation Rock) και δύο EPs (Feel It & Eyes Down) για το Deep Medi label του Mala, o V.I.V.E.K έχει την υποστήριξη πολλών DJs που κατανοούν την δύναμη που υπάρχει στα 140 BPM, όταν ένα κομμάτι έχει φαντασία και καθαρή δομή. Οι Mala, Youngsta, N-Type, Mary Anne Hobbs, Skream, Distance, Giles Peterson & Antisocial Entertainment, έχουν όλοι τους συμπεριλάβει κομμάτια του στα DJ σετ τους.

Σαν καλλιτέχνης της Deep Medi Musik ο ίδιος εμφανίζεται συχνά σε βραδιές DMZ / Deep Medi, παίζοντας πρόσφατα DJ σετ στα έκτα γενέθλια DMZ σε Λονδίνο και Άμστερνταμ, τα οποία σε πολλούς έχουν μείνει αξέχαστα. Με δυνατά sub, σκοτεινή και μίνιμαλ αισθητική, τα σετ του V.I.V.E.K μας υπενθυμίζουν ξεκάθαρα γιατί το dubstep έχει αγαπηθεί από τόσους.

Η κυκλοφορία του "Eyes Down" EP τον Μάη του 2011 και η πληθώρα φρέσκων dubplates που παίζονται φέτος στον Rinse FM, δείχνουν πως έχουμε ζήσει μόνο την αρχή της εξέλιξης και ότι το 11 είναι η χρονιά κατα την οποία ο V.I.V.E.K θα αναδυθεί από τις σκιές και θα ξεκινήσει να πρωταγωνιστεί στη bass σκηνή με περισσότερες δυνατές κυκλοφορίες και DJ sets.


Το Σάββατο 12 Νοέμβρη θα επισκεφτεί την Αθήνα για την έναρξη των BIGBANG events. Με ένα 90λεπτο σετ εκ του οποίου το μισό θα αποτελείται από ακυκλοφόρητο υλικό άλλων παραγωγών της Deep Medi (Goth-Trad, Tunnidge, Cyrus, Mala κ.α.) και το άλλο μισό από δικά του ακυκλοφόρητα και αγαπημένα dubplates, η βραδιά θα αποτελέσει φόρο τιμής στον δυνατό και σκοτεινό deep ήχο.

Πριν και μετά τον V.I.V.E.K, στα deck και στο πολύ πρόσφατα αναβαθμισμένο Funktion-One sound system του Bios, οι Billy Widz & Jeph1 σε σκοτεινά, ατμοσφαιρικά μονοπάτια, γεμάτα με δυνατά κρουστά και βαθιά sub, καθώς και οι Black Athena που θα ζεστάνουν την βραδιά με ότι πιο φρέσκο από futuristic soul, floating beats & vintage boogie.

info: Big Bang Athens presents
V.I.V.E.K. [Deep Medi/UK] 90 mins set
along w/ Jeph1,Billy Widz,Black Athena.

place: Bios [Πειραιώς 84]
starts: 23:00
entrance fee: 5 eu


d o n o t m i s s t h i s

No comments: