Saturday 19 November 2011

Listen tonight to Adam Marshall's guest mix

Σήμερα έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε στον αέρα του Paranoise Radio σε αποκλειστική διάθεση για την Ελλάδα στα πλαίσια της συνεργασίας μας με μεγάλο διεθνές πρακτορείο διανομής μουσικής ένα ολοκαίνουριο mix set του Καναδού καλλιτέχνη Adam Marshall! Το mix αυτό μπορείτε να το ακούσετε στις 21.00 (gmt +02) το βράδυ στα πλαίσια του guest dj section.

Πρόκειται για έναν μουσικό που κινείται σε house, techno, bass ρυθμούς στην μουσική που ο ίδιος γράφει και μετράει πάρα πολλές κυκλοφορίες στην δισκογραφία εδώ και 12 χρόνια σε διάφορες εταιρείες, όχι τόσο γνωστές στην Ευρώπη, όπως οι Cynosure, Dumb Unit, Deep Night Essentials και Killer recordings. Φέτος το 2011 φαίνεται όμως ότι είναι η καλύτερη χρονιά για τον Adam Marshall καθώς κερδίζει την διεθνή αναγνώριση λόγω των mix που επιμελείται και γίνονται ανάρπαστα αλλά και εξαιτίας των live shows του.

Μάλλον σε αυτό συνετέλεσε καθοριστικά η μετακόμισή του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα του techno, το Βερολίνο, όπου βρίσκεται παρέα με τους συμπατριώτες και φίλους του Deadbeat, Mike Shannon, The Mole, Mathew Jonson κ.ά. Από το 2006 έχει ιδρύσει το δικό του label New Kanada που κυκλοφορεί συγγενείς ήχους με τους δικούς του. Έπειτα από τρεις επιτυχημένες κυκλοφορίες το 2010, φέτος ο Adam Marshall έβγαλε μόνο το 12ιντσο Vamp / Outside The Cave, ενώ σημαντική στιγμή για αυτόν ήταν το mix (RA 253) που έκανε στο Resident Advisor και ανακηρύχθηκε mix της εβδομάδας.

No comments: