Wednesday 18 January 2012

ΑΝΑΛΟGUE night with Boddika (uk) in Athens!

Με το 2012 να έρχεται κατευθείαν από το Άλφα Κενταύρου χωρίς αναστολές και ψευδαισθήσεις, το six d.o.g.s και η παρέα των Runner (Subbed Out, d2), Black Athena (Air 104.4fm, CloudCity) & του ΔΔ συνεργάζονται για τη διοργάνωση της "one off special" βραδυάς ΑΝΑΛΟGUE την Παρασκευή 27/1 με καλεσμένο το δαιμονισμένο παραγωγό και DJ Boddika για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα δεύτερο των Instra:mental, συνιδιοκτήτη της NonPlus+ και βασικό μέλος του καθοριστικού Swamp81 του Loefah.

Ο γνωστός και ως Al Bleek με τη δεκαετή plus παρουσία του στο χώρο της παραγωγής, κάνει εδώ και δύο χρόνια τ-ε-ρ-ά-σ-τ-ι-α βήματα μπροστά αλλάζωντας το πρόσωπο της ηλεκτρονικής dance μουσικής, πιστός στo hardware & το vintage outboard gear, το άπειρο μπάσο σε συνδυασμό με το electro, το house και το techno. Μάστορας στα πλατώ των clubs, o σπουδαίος Βρετανός Boddika προσφέρει μοναδική εμπειρία με τα dj sets του ποτισμένα με acid & chicago επιρροές.

Παράλληλα την εμφάνιση αυτή του Boddika που αποτελεί σπουδαίο γεγονός πλαισιώνουν και συνθέτουν το ιδανικό line up οι εγχώριοι και καταξιωμένοι Black Athena και ΔΔ που θα ανοίξουν την βραδιά, ενώ ο Runner θα κλείσει με ένα late night peak hour set! Gritty night ahead>>

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου λοιπόν στον χώρο του Six D.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι) στην Αθήνα, με έναρξη τις 00.00 στα μεσάνυχτα και είσοδο ελεύθερη! Mία από τις καλύτερες βραδιές του φετινού χειμώνα πλησιάζει κι εσείς δεν πρέπει επ' ουδενί να την χάσετε! be there!

No comments: