Tuesday 21 February 2012

Granny Records Showcase with Inverz live!

Δεύτερη από τις βραδιές που διοργανώνει το Fragile Bar σε συνεργασία με το label Granny Records. Μετά την πολύ καλή εμφάνιση του HANA πριν δύο εβδομάδες περίπου, αυτήν την Παρασκευή στην ταράτσα της Βαλαωρίτου 29 ανεβαίνει ο Inverz.

Inverz είναι το project του κιθαρίστα των Good Luck Mr. Grosky, Σάββα Μεταξά. Χρησιμοποιώντας ακουστικές και ηλεκτρικές κιθάρες, synthesizers, ήχους ηχογραφημένους από το καθημερινό αστικό περιβάλλον ή και εκτός του, samples κομμένα από δίσκους, κασετόφωνα και άλλα, ο Inverz δημιουργεί μοναδικά ηχοτόπια.


Ο δίσκος "My Machines", αποτελεί την τέταρτη συνολικά κυκλοφορία του, δεύτερη μέσω του label της Granny Records. Σε αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά, ο Inverz εστιάζει στην συλλογή, επεξεργασία και αναπαραγωγή ήχων από παλιούς δίσκους βινυλίου, οι οποίοι στην συνέχεια συνδυάζονται με ηχητικά δείγματα "τραβηγμένα" τόσο από μουσικές όσο και από μη μουσικές πηγές. Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι ένας ιδιαίτερα σκοτεινός και ατμοσφαιρικός δίσκος.

Την Παρασκευή 24/2 ο Ιnverz θα επαναλάβει τους πειραματισμούς του ζωντανά, στο Fragile Βar, σε μία βραδιά που προβλέπεται να είναι άκρως ηχητικά ενδιαφέρουσα.

Στο πλευρό του θα βρεθούν σε ρόλο DJ, μέλη άλλων σχημάτων με κυκλοφορίες στη Granny καθώς και ο resident του Fragile και παραγωγός του Paranoise Radio, Plughead.

Eίσοδος ελεύθερη και με ώρα έναρξης τις 22.00. be there!

No comments: