Thursday 9 February 2012

*mr.z releases his free album!


8 χρωματα που αντιστοιχουν σε 8 κομματια που ξεκινησα να σκαρωνω απο τις αρχες ιουλη, καλοκαιρι στην λευκαδα και που τελειωσα αρχες ιανουαριου χειμωνα στην αθηνα. εμπνευσμενα απο ακρως προσωπικες καταστασεις με το δικο μου στυλ, βασισμενα σε αγαπημενα samples και αγαπημενες τεχνικες.

8 κομματια που ντυνονται το καθενα με μια φωτογραφια η ενα σχεδιο απο μενα η καποιον απ’τους 5 φιλους (nickos dervisis / kid flicks-1 illustration, maria sotiropoulou / ms koyot-1 illustration, nikos / birdy nam nam-1 illustration, magda / submacd-1 photo, manos christofakis / ventral streams-1 illustration) που βοηθησαν φωτογραφιζοντας και σκιτσαροντας για αυτο εδω το αλμπουμ σε συνολικη επιμελεια design του νικου δερβιση aka kid flicks και την σημαντικη βοηθεια στο master του ηχου του παναγιωτη aka spaced cowboy.

αυτο εδω το αλμπουμ δεν θα μπορουσε να περιμενει αλλο κλειδωμενο. ειναι ετοιμο για free download απο κατω σε zip μορφη (μουσικη και full artwork) για ολους. συντομα σε diy limited cd και βινυλιακη μορφη… καλη ακροαση σε ολους!



tracklist:
1. bolero
2. unfair (feat. kid flicks)
3. got it?
4. without result
5. pol kar
6. persecution
7. day and night
8. the nighter

Download!

No comments: