Monday 20 February 2012

*new release: Spaced Cowboy - Bedlam EP


Ο Spaced Cowboy, ένα από τα πρόσωπα έκπληξη του τελευταίου χρόνου που έκανε αίσθηση με την κυκλοφορία του Psych Hop Beats volume 2 προ λίγων μηνών αλλά και με τις τρομερές εκπομπές που παρουσιάζει εβδομαδιαία στον αέρα του Paranoise και έχουν γνωρίσει μεγάλη αγάπη από το κοινό, παρουσίασε τη νέα του κυκλοφορία.

Αυτήν τη φορά πρόκειται για το ΒΕDLAM EP που περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο πρόσφατες παραγωγές του Παναγιώτη Μπράνη από την Αθήνα.

Συνολικά 8 κομμάτια απαρτίζουν το EP που για την ώρα κυκλοφορεί σε mp3 φορμάτ ελεύθερα, αλλά και σε 100 CD που ετοίμασε και δίνει ο Spaced Cowboy. Mάλιστα, όσοι παρεβρεθήκατε στο προχθεσινό gig του Paranoise στην Θεσσαλονίκη είχατε την ευκαιρία να βρείτε τα 50 από αυτά τα cd's.

Μην χάνετε χρόνο, θα σας αρέσει σίγουρα κι αυτή, η νέα δουλειά του πολλά υποσχόμενου και για την συνέχεια Spaced Cowboy. Kάντε δικό σας το Bedlam EP με κλικ στο Download!

tracklist: 01. Intro Bedlam / 02. Noizez / 03. Paroxysme / 04. One Note Break / 05. Midnite Matte / 06. Stereophonie / 07. Ramrod Girl / 08. Grrlllzzzz


1 comment:

Anonymous said...

ekseretiko!