Thursday 1 March 2012

NoiseTape 12: Spaced Cowboy - Echo Hum


To περασμένο Σάββατο ένα ακόμη εκλεκτικό και μοναδικό NoiseTape ήρθε στα αυτιά σας για να σας αναστατώσει μέσα από τον αέρα του Paranoise Radio!

Αυτήν την φορά, συνέχεια στην σειρά των mixes των παραγωγών του σταθμού έδωσε ο Spaced Cowboy από την Αθήνα, τον οποίο πολλοί έχετε λατρέψει μέσα από τις εξαιρετικές εκπομπές που επιμελείται φέτος κάθε Σάββατο απόγευμα.

O τίτλος του NoiseTape #12 που μας προσέφερε ο Παναγιώτης Μπράνης ή Spaced Cowboy αν προτιμάτε, είναι Εcho Hum και το ιδιαίτερο psych mix του έχει ωριαία διάρκεια με πολλά σπάνια κομμάτια, σαμπλαρισμένα από τον ίδιο τον Spaced Cowboy.


Aκούτε το Echo Hum mix του Spaced Cowboy από το παραπάνω player, χωρίς tracklist αφού είναι παιγμένα live, ενώ για να το βάλετε στην συλλογή σας πατήστε Download.


"...Γαλλία, Σουηδία, Αμερική, Ιταλία, Δανία, Γερμανία, Ρωσσία, Μεξικό, Ολλανδία, Καναδάς, Αγγλία, Βέλγιο, Ινδία, Τζαμαίκα, Βραζιλία, Ελλάδα. Μικρά bits και beats μουσικής απ' όλες αυτές τις χώρες πετσοκομμένα στο sampler μου και ξαναπαιγμένα live. Η ηχώ ενός ατελείωτου βόμβου που στριφογυρίζει ασταμάτητα στο κεφάλι. Γύρω στα 40 δείγματα απο diggs σε 58 και κάτι λεπτά! Καλό μας ταξίδι..."


No comments: