Monday 16 April 2012

Alix Perez for the very first time in Athens!

H Werk Αthens παρουσιάζει έναν από τους ισχυρότερους νέους παραγωγούς στην παγκόσμια σκηνή της drum and bass, την Παρασκευή 20 Απριλίου στα decks του 7Sins Club. Ο Alix Perez με μια πλούσια σειρά από κυκλοφορίες σε καθιερωμένες δισκογραφικές όπως Shogun Audio, Liquid V, Bassbin, Creative Source, Horizons, Progress, Brigand and Fokuz, δεν αφήνει πολλούς Djs να μην έχουν τουλάχιστον ένα δίσκο του στην τσάντα τους.

Ο Βέλγος 22χρονος Alix Perez δείχνει να έχει ένα φυσικό προσόν στην παραγωγή drum and bass ήχων, και η μουσική είχε γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του από πολύ μικρή ηλικία. Ο Alix ξεκίνησε να παίζει σαν DJ στην ηλικία των 14 και προχώρησε στην παραγωγή στα 17 του, σε συνεργασία με άλλους γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως Jenna G, Redeyes, Sabre, MC Fats, Spectrasoul και Specific.

Με συχνές εμφανίσεις στα γνωστά λονδρέζικα parties του θρυλικού Fabio και στα εβδομαδιαία Movement parties στο Bar Rumba, ο Alix αντιπροσωπεύει την Drum 'n' Bass σκηνή από το Παρίσι μέχρι το Τορόντο. Οι επιλογές του δεν απογοητεύουν ποτέ το κοινό και αμέτρητες παραγωγές του εντάσσονται στα playlists του BBC 1Xtra. Πολλοί αναγνωρισμένοι παίκτες μέσα στη σκηνή, από τον Bukem μέχρι τον Bailey, τον έχουν χαρακτηρίσει ως τον "άνθρωπο που αντιπροσωπεύει το μέλλον της Drum and Bass".

O Alix Perez ήταν πρόσφατα στο εξώφυλλο του περιοδικού ΑΤΜ ως ένας από τους "ηγέτες της nu-school" και μια ποικιλία γνωστών Dance περιοδικών σε όλο τον κόσμο έχουν γράψει γι’ αυτόν. Έχει επίσης στο δυναμικό του δύο υποψηφιότητες για βραβεία ως ανερχόμενος Παραγωγός και DJ στα βραβεία Drum 'n' Bass του BBC 1Xtra.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα λοιπόν μπορεί το Αθηναϊκό κοινό να απολαύσει τις μελωδίες του αυτήν την Παρασκευή 20 Απριλίου στο 7Sins Club μετά τις 00.00 με είσοδο στα 7 ευρώ και line up που συμπληρώνουν οι Baste, Kredo, Kenesis, Junior K, Raggaelize Dub.

No comments: