Thursday 12 April 2012

Daedelus for two live shows in Greece!

Την επόμενη εβδομάδα ένας πολύ γνώριμος δάνδης στο ελληνικό κοινό επισκέπτεται την χώρα μας για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στα πλαίσια παγκόσμιας περιοδείας του. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Daedelus για τρίτη φορά τα τελευταία τρία χρόνια έρχεται να δώσει για άλλη μια φορά το αγαπημένο σε πολλούς και εντυπωσιακό live show του, αυτήν την φορά ως καλεσμένος της Lovelight Productions.

O Daedelus είναι ένας από τους πλέον επιδραστικούς καλλιτέχνες των προηγούμενων ετών από την L.A. σκηνή που έχει πια αφήσει το στίγμα του με τις πολλές κυκλοφορίες του την τελευταία δεκαετία. Ο Αlfred Weisberg-Roberts, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, πάντα πιστός στο Monome του με το οποίο παίζει πάντα σε όλα τα live shows του, με ένα ιδιαίτερα εκκεντρικό στυλιστικό και μουσικό ύφος έρχεται από την ηλιόλουστη Santa Monica της ανατολικής όχθης για να μας παρουσιάσει τις τελευταίες του παραγωγές αλλά και hits από το μουσικό background που κουβαλάει εδώ και χρόνια.

Οι πιο πρόσφατες δουλειές του Daedelus μας έρχονται από το 2011, όπου και έβγαλε το Bespoke LP μέσω της Νinja Tune, ενώ είχαν προηγηθεί το Οverwhelmed EP και το Tailor Made στο ίδιο label, με τελευταία του κυκλοφορία το 7ιντσο Sounds Of Symmetry σε συνεργασία με τον James Pants στην Dublab.

Όσοι θέλετε περισσότερα, μπορείτε να διαβάσετε την αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Daedelus στον Paranoise Radio πριν δυόμιση χρόνια όπου εξηγούσε και εξιστορούσε πολλές ενδιαφέρουσες πτυχές για τον ίδιο, για τον τρόπο που δουλεύει, τις συνεργασίες του, επιρροές κλπ.



Tην ερχόμενη Πέμπτη 19 Απριλίου ο Daedelus εμφανίζεται στο Τώρα Κ44 (Πανεπιστημίου 42) στην Αθήνα με support dj's τους Postriper και Circo Inverso. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00 και εισιτήρια υπάρχουν στα 10 και 12 ευρώ ενώ για να προλάβετε τα εκπτωτικά δείτε εδώ. Η προπώληση γίνεται από το TicketHouse.

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 20/4 είναι η σειρά της Θεσσαλονίκης να υποδεχτεί τον Daedelus στο EightBall (Πίνδου 1, Λαδάδικα) με support act το live των Tendts και τα sets των Alex Jafar, Kougios, UNCO. Oι πόρτες ανοίγουν στις 22.00, τα εισιτήρια τιμώνται προς 10 και 12 ευρώ, τα εκπτωτικά στα 8 ευρώ είναι εδώ. Προπώληση στα Lotos, TicketHouse, Μetropolis.

No comments: