Wednesday 25 April 2012

Outlook Festival 2012 Competition

Το μεγαλύτερο και καλύτερο festival της Ευρώπης, το Outlook Festival έρχεται και φέτος καθιερωμένα στο τέλος του καλοκαιριού στην Κροατία

Με ένα τεράστιο line-up όπου κάθε χρόνο παρευρίσκονται σχεδόν όλα τα καλύτερα ονόματα του σήμερα στην Bass σκηνή και όχι μόνο -φυσικά- αλλά και μία ειδυλλιακή τοποθεσία που φιλοξενεί την μεγάλη αυτή συνάντηση, το γνωστό πια φρούριο Punta Christo στα παράλια της βαλκανικής χώρας με τα πολλά και ιδιαίτερα stages, το Outlook Festival 2012 είναι σίγουρο ότι θα γίνει και πάλι πόλος έλξης για δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Φέτος οι δικοί μας Jeph1 & Billy Widz έχουν κερδίσει μία θέση στο line-up του Οutlook και προσφέρουν στα πλαίσια της προώθησης του εν λόγω festival στην χώρα μας ένα εισιτήριο μέσω κλήρωσης για όλες τις ημέρες του, δηλαδή από τις 30 Αυγούστου μέχρι την 3η Σεπτεμβρίου 2012. Η αξία του εισιτηρίου είναι 150 ευρώ και είναι επόμενο να υπάρχει τρομερό ενδιαφέρον.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει από αύριο Πέμπτη 26 Απριλίου στις 22.00 οπότε και μπορείτε να αρχίσετε να στέλνετε τα emails σας με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας στο athens.outlook2012@gmail.com και τίτλο "Outlook Festival 2012 Competition", ενώ η προθεσμία λήγει μία εβδομάδα αργότερα, την Πέμπτη 3 Μαΐου στις 22.00.

Eπίσης, μην χάσετε το Σάββατο 26 Μαΐου το Outlook 2012 Launch Party στην Αθήνα και στον χώρο του Bios (Πειραιώς 84) με καλεσμένο τον Jack Sparrow (Tectonic / UK) πλαισιωμένο από τους Harris Funxion, Billy Widz b2b Jeph1, Double D & Duckem. Περισσότερα για αυτό τις επόμενες βδομάδες.

No comments: