Tuesday 17 April 2012

19/4 Paranoise proudly presents Giganta Live!


Ο Paranoise Radio παρουσιάζει αυτήν την Πέμπτη 19 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη την Giganta από την Αθήνα που ανεβαίνει για ένα μοναδικό live performance αλλά και dj set, πλαισιωμένη από άλλους παραγωγούς και dj's του σταθμού!

H "GIGANTA" είναι το τρίτο μουσικό project της Ελένης Αδαμοπούλου μετά τα Magnitophono και Manakinekod. Συνδιάζοντας διάφορα είδη μουσικής όπως chip tune, grime, offbeat, glitch, synthpunk, classical και διαλύοντας τα φωνητικά, ακόμη ανακαλύπτει τον ήχο της.

Πρόσφατα συμμετείχε στο Red Bull Music Academy στην Μαδρίτη, ενώ συνεργάζεται με την Reactify Music από το UK δημιουργώντας ηχητικές εγκαταστάσεις για I-phone και I-Pad. H πρώτη της επίσημη κυκλοφορία ως Giganta αναμένεται μέσα στο 2012 και θα προκαλέσει αίσθηση, για πολλούς λόγους που τώρα δεν μπορούν να γίνουν γνωστοί...

Το event θα συμπληρώσουν με τα δικά τους ξεχωριστά dj sets οι παραγωγοί του Paranoise Radio: HANA, Margasv, Bobobush και Plughead.

Το live act της Giganta και όλο το paranoise event θα λάβει μέρος στον εξωτερικό χώρο του Fragile Bar (Βαλαωρίτου 29 στην ταράτσα), με είσοδο ελεύθερη και έναρξη στις 22.00. be there!

Giganta on the web:

No comments: