Tuesday 3 April 2012

Pearson Sound (Hessle Audio / uk) for the first time ever in Greece!


Επιτέλους το επόμενο Subbed Out (Part VI) μπαίνει στην τελική του ευθεία και οι Runner (d2) & Mr.Statik (BPitch Control) σε συνεργασία με την δημιουργική ομάδα του Six D.O.G.S. είναι στην ευχάριστη θέση να φέρουν το Σάββατο 7 Απριλίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον PEARSON SOUND, παλιότερα γνωστό και ως Ramadanman, στην πιο δημιουργική στιγμή της καριέρας του!

Artist Background //

Ο νεαρός συνιδιοκτήτης (μαζί με Ben UFO & Pangaea) της τεράστιας αγγλικής δισκογραφικής που ακούει στο όνομα Hessle Audio βρίσκεται σε μία συνεχή περιοδεία ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια (και μετά το φοβερό Fabric Live mix πέρυσι), μιας και το μοναδικό ύφος των set του τον έχει ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και πλάτη εκεί έξω παίζοντας σε clubs ορόσημα όπως Fabric, Corsica Studios (London), Berghein/Panorama, Horst (Berlin), Robert Johnson (Offenbach/Hessen), Unit (Tokyo), Public Assembly (Brooklyn, NY).

Ακόμη η εμφάνιση του Pearson Sound σε φεστιβάλ όπως Sonar, Outlook κ.α. θεωρείται must κάθε καλοκαίρι συν το γεγονός ότι έχει γίνει και μέλος του Red Bull Music Academy, με μία άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση στο τελευταίο RBMA της Μαδρίτης.

Έχοντας αποκτήσει μεγάλη φήμη από το χώρο του Dubstep εδώ και χρόνια σαν Ramadanman, και ξεκινώντας την καριέρα του στην ουσία σαν ακροατής μέσα στο σκοτάδι παλιών FWD βραδυών στο Plastic People, ο κατά κόσμον Dave Kennedy έχει κάνει τεράστια βήματα μπροστά ξεφεύγοντας από μία συγκεκριμένη φόρμα, βάζοντας τον πήχη ψηλά κερδίζωντας κόσμο μέσω των killer sets του σαν Pearson Sound που έχουν βάση σταθερές αξίες όπως house, techno, garage & dubstep, μπολιασμένα με τις δικές του bass heavy –και τίγκα στο 808 (drum machine)– παραγωγές που τον έχουν κάνει γνωστό σε ένα παγκόσμιο κοινό πλέον και μέσα από πολλά και διαφορετικά labels όπως Swamp81, AUS, Hemlock κ.α.

Αν προσθέσει κανείς και το "καινούργιο" Maurice Donovan όνομα που χρησιμοποιεί για την δική του ματιά στον legendary χώρο του Chicago House με εξαντλημένα white labels τότε μιλάμε για έναν από τους ελάχιστους πραγματικά ολοκληρωμένους παραγωγούς/DJs εκεί έξω.

Είμαστε απλά ανυπόμονοι για την εμπειρία ενός Pearson Sound set και ταυτόχρονα βρίσκουμε την ευκαιρία να τελειώσουμε τη σεζόν για το Subbed Out με ένα μεγάλο όνομα σαν κι αυτό μετά από πανέμορφες βραδυές με 2562, Peverelist καθώς και άλλα one offs όπως ο Boddika, πορωμένοι με το genre/style collision και έτοιμοι από την επόμενη season να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε ταμπέλες μιας και όλα συγκλίνουν με κοινό γνώμονα το μπάσο και τα πολλαπλά tempos.

Pearson Sound Workshop //

Το Σάββατο στις 20.00 και υπό την υποστήριξη της δημιουργικής ομάδας του six d.o.g.s. και της Red Bull, θα διεξαχθεί μία συζήτηση με τον Pearson Sound λίγο πριν την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα και στη μέση μιας πολύ επιτυχημένης πορείας δισκογραφικά και μιας ασταμάτητης τουρνέ παγκοσμίως η οποία είναι απόδειξη του πόσο sought after είναι ο 24χρονος David Kennedy ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια.

Μετά από Βερολίνο & Λονδίνο την Παρασκευή, προσγειώνεται το Σάββατο το απόγευμα στην Αθήνα, κάνει check-in και έρχεται απευθείας στο six d.o.g.s. για ένα lecture/discussion γύρω από την ιστορία του σαν παραγωγός, το label Hessle Audio, Influences, production tips & το DJing γενικότερα και ταυτόχρονα να μοιραστεί μαζί μας σε 60 περίπου λεπτά τις σκέψεις του για το τι σημαίνει να παίζεις μουσική σε ένα κοινό το οποίο αλλάζει συνεχώς μπροστά σου, από τo να ανοίγεις τους Radiohead το Σεπτέμβριο στην ΝΥ μέχρι να παίζεις στο Labyrinth festival σε κάποιο ξέφωτο στην Ιαπωνία ή να κλείνεις το Panorama Bar το πρωΐ/μεσημέρι της Κυριακής.

Event Details //

Το ερχόμενο Σάββατο 7 Απριλίου λοιπόν, για πρώτη φορά στην χώρα μας υποδεχόμαστε τον Pearson Sound στον χώρο του Six Dogs στην Αθήνα, Αβραμιώτου 6-8 στο Μοναστηράκι. Η έναρξη έχει οριστεί για τα μεσάνυκτα (00.00) και η είσοδος κοστίζει 12 ευρώ στα οποία συμπεριλαμβάνεται ένα ποτό. u cannot miss this!

No comments: