Monday 7 May 2012

friday 11/5 Athens goes Undersky at Bios


Το Bios υποδέχεται για πρώτη φορά τα μέλη της κολεκτίβας Undersky. Μια κολεκτίβα απο μουσικούς παραγωγούς (future bass, dubstep, electronic), τεχνικών ήχου, live performers που δεν άργησε να εξελιχθεί στο ομώνυμο label Undersky Records, η οποία στέλνει σε αποστολή μερικά από τα πιο καυτά ονόματά της. 

Πρόκειται για μία προσπάθεια που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2010 από τους Imaginary Friend, 4T2, N.KI με στόχο την προώθηση ποιοτικής εγκεφαλικής, σκοτεινής και μελαγχολικής ηλεκτρονικής μουσικής όπως dubstep, 2-step, future garage, grime, techno, glitch hop, trip hop, downtempo, ambient, minimal dnb.

Σύντομα το όλο εγχείρημα ενδυναμώθηκε με την προσθήκη πολλών παραγωγών κυρίως από την Ελλάδα, αλλά και από Βρετανία, Γερμανία, Ιαπωνία κ.ά., μεταξύ των οποίων κάποιοι ήδη γνωστοί και πεπειραμένοι μουσικοί παραγωγοί, όπως ΤΚR και The Next από την Γερμανία.

Μεγάλη στιγμή αποτέλεσε η πρώτη κυκλοφορία του label τον περασμένο Νοέμβριο που ήταν ένα δωρεάν compilation με κομμάτια από όλους τους καλλιτέχνες της δισκογραφικής. Είχε τον τίτλο "First It Was Darkness, Then Came Undersky" και περιελάμβανε αρκετά αξιόλογα tracks.

Aκολούθησαν δύο EP's από τους Atsuko Cheeba και Duckem αρχικά με το Midnight Breeze EP, έπειτα το Gettin' Closer EP από τον Ιmaginary Friend, ενώ αυτόν τον μήνα βγαίνει το τρίτο κατά σειρά αυτήν την φορά από τους UNCO με τίτλο The Visitors EP. 

Tην ερχόμενη Παρασκευή 11 Μαΐου λοιπόν στον χώρο του Bios (Πειραιώς 84) στην Αθήνα για την πρώτη εμφάνιση Undersky στην πρωτεύουσα. H είσοδος θα είναι δωρεάν, με φιλική συμμετοχή (donate!). Η είσοδος θα είναι ανοιχτή μετά τις 23.00 και αναμένεται να κλείσει τα ξημερώματα της επομένης.

LINE UP:   23:00 - 00:30 - Duckem   /   00:30 - 02:00 - Imaginary Friend Live   /   02:00 - 03:30 - UNCO   /   03:30 - 05:00 - Jeph1 b2b Billy Widz

No comments: