Friday 8 June 2012

Get ready for the Wu-Tang Clan live shows!


Ένα από τα πιο ιστορικά συγκροτήματα της Hip Hop, με φανατικούς ακροατές σε όλο τον πλανήτη, καταφθάνει σε δύο περίπου εβδομάδες στην χώρα μας για δύο μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για τους Wu-Tang Clan, το Νεοϋορκέζικο Hip Hop group, που το 1993, με το δίσκο "Enter the Wu-Tang (36 Chambers)", τάραξε τα νερά της μουσικής βιομηχανίας, συνδυάζοντας περίτεχνα την αισθητική των Κung-Fu ταινιών των 70s με αυτή του "βρώμικου" και underground ήχου των γκέτο της Ανατολικής Ακτής.

Κοντεύοντας τα 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο, το συγκρότημα μετράει 5 δίσκους, το δικό του δισκογραφικό label (Wu Music Group), παραγωγές καθ' ολοκληρία σε Soundtracks επιτυχημένων ταινιών, όπως Kill Bill, Ghost Dog: The Way of the Samurai, Blade Trinity κ.α., καθώς και πολυάριθμες επιτυχίες που βρίσκονται κάθε λίγο στα παγκόσμια charts, τοποθετώντας το δικαίως στο πάνθεον της παγκόσμιας μουσικής ως ένα απο τα θρυλικότερα Hip Hop συγκροτήματα.

Τέσσερα από τα βασικότερα μέλη του group, ο Method Man, o Raekwon, o Ghostface και ο Gza, θα εκπροσωπήσουν για πρώτη φορα μαζί στην Ελλάδα το κίνημα που ονομάζεται Wu-Tang, με κλασσικές επιτυχίες από τα πρώτα τους χρόνια ως συγκρότημα μέχρι τα solo albums, που τους έκαναν να φτάσουν μέχρι και τα βραβεία Grammy.

Συνεργασίες: Kanye West, Mobb Deep, AZ, Nas, Busta Rhymes, The LOX, Redman, Kool G Rap, MF Doom, Pete Rock, Erick Sermon, DJ Muggs, Beanie Sigel, Capone-N-Noreaga, M.O.P., Cormega, Boot Camp Clik, Ras Kass, System of a Down, Gang Starr Foundation.

Την Δευτέρα 25 Ιουνίου οι Wu-Tang Clan πρόκειται να εμφανιστούν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον συναυλιακό χώρο στον Βοτανικό. Support θα κάνουν οι ΖΝ (Τάκι Τσαν, Χαρμάνης, Καταχθόνιος) αλλά και οι DJ The Boy και FullFace. Περισσότερες πληροφορίες για σημεία προπώλησης των εισιτηρίων θα βρείτε εδώ.

Την Τρίτη 26 Ιουνίου οι Wu-Tang ανεβαίνουν στην Θεσσαλονίκη για την live εμφάνισή τους στο Ιβανώφειο, κλειστό γήπεδο μπάσκετ Ηρακλή. Guests θα είναι οι Εισβολέας, 12ος Πίθηκος, Hatemost. Πληροφορίες για τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων βρίσκετε εδώ.

Και για τις δύο μέρες τα πρώτα 500 εισιτήρια της προπώλησης κοστίζουν 30 ευρώ και τα υπόλοιπα 35 ευρώ, ενώ οι πόρτες θα είναι ανοιχτές μετά τις 20.00. get ready..

No comments: