Friday 1 June 2012

*new release: Jahtarian Dubbers volume 3!


Ετοιμαστείτε για πολλά vibes, καθώς οι Jahtari επέστρεψαν και έχουν μαζί τους λίγο πριν μπει το καλοκαίρι ένα τσουβάλι γεμάτο dubιές... παλιές και κυρίως καινούριες!

Οι αρχηγοί των Jahtari ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους, επαναφέρουν την χαρακτηριστική τους ηχώ με τις σύγχρονες 8-μπιτες παραγωγές και εμφυτεύματα μπάσου έχουν ρυθμιστεί προκειμένου να παρουσιαστεί έτσι το τρίτο επεισόδιο της γνωστής σειράς ''Jahtarian Dubbers''.


Το Jahtarian Dubbes volume 3 κυκλοφορεί μέσω του label που εδράζει στην Λειψία της Γερμανίας από τον προηγούμενο μήνα και ήρθε για να μας ξεσηκώσει με τους γνώριμους και αγαπημένους μας ήχους της μουσικής εταιρείας - κολεκτίβας.

O Mikey Murka επανέρχεται στην dancehall με το Sweeter, o John Frum επιστρέφει με μια ''θεραπευτικά'' όμορφη dubιά στο Ηealing Dub, η Soom T μαγνητίζει και πάλι το ενδιαφέρον μας με το Bullets Will Bounce. Ακολουθεί η συνεργασία των δανέζων Maffi με τον Ranking Levy των My Lord Sound στο Mad Man Style, ενώ οι Jahtari Riddim Force μας ταξιδεύουν σε χαλαρούς ρυθμού στο One Armed Swordsman.

Ο καταπληκτικός Disrupt κυριολεκτικά ξεθάβει έναν ξεχασμένο θησαυρό, το Asteroid Dub Force. Έχοντας μαύρη ζώνη στο beatmaking, κάνει την εμφάνισή του και ένα καινούριο μέλος της οικογένειας Jahtari, ο Monkey Marc με το κομμάτι Rudeboy Dub.

Οι αγαπημένοι μας sound system πρωταθλητές, Mungos's HiFi από την Γλασκώβη είναι έτοιμοι να ανατινάξουν τα ηχεία μας παρέα με τον βετεράνο Jim Nastics στο Nah Lef Africa.Στην συνέχεια ο κάτοικος Λονδίνου με την χαρακτηριστική φωνή El Fata τραγουδάει για Dancehall Girls. 

Επιπλέον, κυκλοφορεί μία ιδιαίτερη version του Rootah από τους Dub Syndicate και τον Lee Perry στο μικρόφωνο, Secret Laboratory, ενώ ο Rootah κλείνει το όλο release με ένα δικό του κομμάτι, το Mr.Vibes.
Ετοιμαστείτε για απογείωση και τρελό διαστρικό ταξίδι!

A1 Mikey Murka - Sweeter
A2 John Frum - Healing Dub
A3 Soom T - Bullets Will Bounce
A4 Monkey Marc - Rudebwoy Dub
A5 Ranking Levy - Mad Man Style
A6 Lee Perry & Dub Syndicate - Secret Laboratoy (Rootah version)

B1 Jahtari Riddim Force - One Armed Swordsman
B2 Jim Nastics & Mungo's Hifi - Nah Lef Africa
B3 El Fata - Dancehall Girls
B4 disrupt - Asteroid Dub Force
B5 Rootah - Mr.Vibes

No comments: