Sunday 24 June 2012

NoiseTape #17: Plughead - Rough Summer


Άλλο ένα mix προστέθηκε χθες βράδυ στην συλλογή της σειράς mixes παραγωγών του Paranoise Radio.

Αυτήν την φορά ο Plughead παρουσίασε το NoiseTape #17 που φέρει τον τίτλο Rough Summer, περίπου 17 μήνες μετά το πρώτο του mix στην ίδια σειρά. Με αρκετή καλοκαιρινή διάθεση το Rough Summer έρχεται να μας φτιάξει στα 54 λεπτά του και να μας βάλει στον ρυθμό των dub, hip hop, afro, cumbia κλπ.

Παρακάτω έχετε την ευκαιρία να το ακούσετε ξανά και ξανά, ενώ για να το προσθέσετε στα 320kbps στην noisetape συλλογή σας πατήστε Download!



"Είμαστε ό,τι τρώμε λένε αλλά αυτό δεν ισχύει για τους dj's. Mετά από εξάωρα και οκτάωρα sets οι dj's  θα φάμε οτιδήποτε και ευτυχώς πιθανότατα την επόμενη μέρα δεν θα θυμόμαστε τι ήταν αυτό. Οι dj's είμαστε ό,τι παίζουμε.. 

Το Rough Summer είναι ένα mix κομματιών όπου τα περισσότερα είναι παρμένα από τα σετς μου στο fragile bar. Είναι ένα freestyle mix όπου διάφορα είδη και bpm's μπλέκονται μεταξύ τους με μία εσωτερική λογική. Τα είδη αυτά είναι αρκετά της μόδας και σίγουρα αναγνωρίσιμα: dub, hip hop, afro, cumbia, breaks, electro, bass. Οι επιλογές παρόλα αυτά προσπάθησα να διαφέρουν κάπως από την freestyle σούπα που τρατάρεται αρκετά στην πόλη μας, κάνοντας το mix όσο.. (αντί)pop χρειάζεται. 

Ονομάζεται Rough Summer γιατί πρόκειται για soundtrack καλοκαιριού δίχως όμως την πασπαλισμένη ανεμελιά που επιβάλλεται συνήθως σε καλοκαιρινά mixes. Δεν πρόκειται για ανέμελο καλοκαίρι, ούτε για εύκολο..."

No comments: