Monday 23 July 2012

27-28/7: Vibes Festival 2012 at Xinovrisi Piliou!


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διεξάγεται στην πανέμορφη τοποθεσία της παραλίας Ξυνόβρυσης στο Πήλιο μία πολύ καλή πρωτοβουλία της Ex Productions και την Gene Vibe από τον Βόλο.

Πρόκειται για ένα διήμερο φεστιβάλ μουσικής, το Vibes Festival που φέτος λαμβάνει χώρα την Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Ιουλίου.

Αυτές τις δύο μέρες μπορείτε να παρακολουθήσετε πολλά εγχώρια ονόματα, dj's, bands και soundsystems διαφόρων μουσικών προτιμήσεων με τις μουσικές στην ειδυλιακή παραλία της Ξυνόβρυσης, ή αλλιώς Ποτιστικά, να ξεκινούν από νωρίς, στις μεσημεριανές ώρες.

Παρακάτω βλέπετε επιγραμματικά το line-up:


Fleck
DJ Booker
Skaribas
Moca Juniors
Gene Vibe Soundsystem
Microstar
Paranoise DJ's
CaRaCaTu
Kissmeneck Crew
Loko G.
Philip Vl
Both Guns Blazing
Anarxwn
Klimaka O
Rakaraka
Radiosid
mmmHmmm


Αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το time schedule οφείλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους μας ότι το dj set που θα παρουσιάσουν οι παραγωγοί του Paranoise είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 28/7 στις 17.00 με 19.00, ενώ μετά ακολουθούν οι Fleck και DJ Booker.

Σε περίπτωση που τις επόμενες μέρες ανακοινωθούν οι ακριβείς ώρες των sets / live acts θα ενημερωθείτε άμεσα ακριβώς εδώ.

Πάρτε μία γεύση του vibe από το promo video:


Αν λοιπόν δεν έχετε προγραμματίσει τίποτα για τις επόμενες ημέρες, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι ανεπιφύλακτα να μεταβείτε στον Βόλο κι από κει είτε με το όχημά σας είτε με κάποιο από τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Νομού Μαγνησίας να οδεύσετε προς την πανέμορφη Ξυνόβρυση για το Vibes Festival και ταυτόχρονες βουτιές στα καταγάλανα νερά του ανατολικού Πηλίου. 

Αντίτιμο παρακολούθησης φυσικά δεν πληρώνετε, ενώ μπορείτε να κατασκηνώσετε ελεύθερα στην παραλία που θα γίνει και το festival. Μην αφήνετε απορρίμματα.

be there... feel the Vibes!

No comments: